Vajinal mantarım var doktır hiç test yapmadan bakarak kandida mantarı olduğunu söyledi candimax verdi vajinal fitil olarakta flucan verdi. Fitil tedavim bitti pek bir belirti yok ama vajina dışında hafif beyazcıklar var fitil kaynaklımı anlamadım. Cinsel ilişkiye girsem sorun olurmu emin olamadım. Mnatarın geçtiğini nasıl anlarım ve cinsel birliktelikte sorun olurmu bu durum
Vajinal mantarım var doktır hiç test yapmadan bakarak kandida mantarı olduğunu söyledi candimax verdi vajinal fitil olarakta flucan verdi. Fitil tedavim bitti pek bir belirti yok ama vajina dışında hafif beyazcıklar var fitil kaynaklımı anlamadım. Cinsel ilişkiye girsem sorun olurmu emin olamadım. Mnatarın geçtiğini nasıl anlarım ve cinsel birliktelikte sorun olurmu bu durum
banada candida dedi akıntıdan aynı hapı ama farklı fitili kullandım ilaçlar bitti akıntım asla yok ama vajina icinde beyazcıklar var sizin gibi doktor ilac kullanırken ilişkiye girme dedi. ilaclar bitti ama korunmasız cesaret edemedim tekrarlar diye sizde öyle yapın isterseniz emin olasıya kadar
Akıntım geçti 2 gün hiç yoktu 2 gün sonra tekrar gelmeye başladı ya nefret ediyorum ne zmaan normale donecek off yemin ederim böyle illet bişey yok senin ne dırumda
Akıntım geçti 2 gün hiç yoktu 2 gün sonra tekrar gelmeye başladı ya nefret ediyorum ne zmaan normale donecek off yemin ederim böyle illet bişey yok senin ne dırumda
benimde iç çamaşıra gelen akıntım kötü kokum geçti ama en son vajina kısmı beyaz beyazdı simdi adetim oldugu icin bilemiyorum bi bitsin kontrol edicem olmadı bidaha gidicem. bi kere bulaştıgında cok zor geciyormus herkes aynısını diyor sitede en son geçmezse borik asit var aklımda
birde candida mantarında beslenmede kısıtlanmalıymış şeker gluten nişasta zararlıymıs özellikle şeker mantarı beslediği icin. bende maalesef asırı şeker tatlı tüketen biriyim bence buda tetikliyor
Mantar geçene kadar cinsel ilişkiye girmeseniz daha iyi olur. Mantar eşten de geçebiliyor. Vajinal mantar kremleri de iyi geliyor. Travazol, trosyd ,ketoral krem vs. düzenli olarak doktorun önerdiği kadar sürün geçer. İç çamaşırlar ütülenmeli , pamuk olmalı.