• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal mantar idrar yolu enfeksiyonu

AUIl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
59
19
3
32
Merhaba vajinal mantar idrar yolu enfeksyonuna sebep olurmu bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim

Merhaba vajinal mantar idrar yolu enfeksyonuna sebep olurmu bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim

Oluyor bizzat yaşadım maalesef ve ikisini birden yaşamak cok berbat bir durum doktora git biran evvell

Tabıkı olur ilerler enfeksiyona dönüşür

7 aydir ugrasiyorum spiral vardi cikmadan gecmez dediler cikardik surekli tekrar ediyor adet oncesi yada bitiminde basliyor candamax lar zolaxlar fitiller eşimde kullandi candamax zolax benimle birlikte smear testi acaba ise yariyormu bi yaptirmadigim o kaldi bu sabah idrar kulturu verdim varmi bunun caresi perisan oldum

Merhabalar ,bende de şuan vajinal mantar var daha önce de yasadim.Adetime bir hafta var kasık ve karın ağrısı ile kahverengi lekenme oldu. Agri 3_4 saatlikti.lekelenme 2_3 gün sürdü.ilk defa böyle birşey başıma geldi.Mantar lekelenme yapar mı bı durumu yaşayan var mı aranızda..?

Back
X