Vajinal mantar için NBL Gynobiotic kullanan var mı?

Minyng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
184
113
33
Kızlar mantar gibi vajinal enfeksiyonlar için, özellikle geçmek bilmeyen akıntı, kaşıntı vs. için gynobiotic kullandınız mı? Faydasını gördünüz mü? Yardımcı olursanız çoook sevinicem çünkü bıktım!!!

Detaylı bi kültür testi yaptırdınız mı? Başka bi bakteri vs sebep oluyor olabilir. Eğer yaptırmadıysanız boşuna gynobiotic kullanmayın. Çünkü pahalı ve 5 günlük bi kullanımı var. Başka bi bakter sebep oluyorsa sadece gynobiyotikle geçmez

Smear yaptırdım bir şey çıkmadı ama ayrıca kültür yapılmadı. Bunun dışında bir sürü antibiyotik, fitil vs kullandım. Allerjik bir bünyem var. Onun dışında floranın bozulmasının sebep olduğunu düşünüyorum. Çünkü regl sonrası artıyor kaşıntı. Eczacı önermişti. Aldım ve kullanmaya başladım. Fakat faydasını gören oldu mu onu merak ettim. Akıntım da öyle kokulu falan değil. Sadece var teşekkür ederim bu arada.

Ben 2 kere kullandım ikisinde de faydasını göremedim maalesef

Smear testinde her bakteri, parazit çıkmıyor maalesef. Kültür testi yaptırmanız lazım. Ne kadar antibiyotik fitil kullansanız da eğer dirençliyse zaten geçmez. Bence bi kültür testi yaptırın öyle gynobiotic te şansınızı deneyin. Ve cinsel birlikteliğiniz varsa o yüzden de tekrar ediyor olabilir. Bazen tek taraflı tedavi işe yaramıyor.

Haklısınız ama kültür testi bilinci maalesef doktorlarda yok. Keşke olsa da kimse gereksiz antibiyotik kullanmasa. Gebelik için zaten tedaviye başlayacağım. Gynobiotic kullanmaya başladım bu akşam. Eğer geçmezse gittiğimde kültür testi de isterim

Ayni konuyu acicaktm ki siz acmissinz bende 6ocakta kurtaj oldm kanamalarim vs. Çok şükür bitti ama akıntım var doktora gittim bugün yarinda devlet hastanesine gidicem. Mantar oluşumu dedi. Bu aralar antibiyotik vs kullandiysaniz ondanda kaynaklı oluyormuş ben 2 aydır hastaliklardan kurtulamadm, su, çiçeği, grip, öksürük derken kurtaj da ustune eklendi sürekli antibiyotik tedavisi agri kesiciler ilaclar jinekolog doktorum fitil verdi ama almadım yarinda devlet hastanesine gittikten sonra ilaclara bakacağım ona göre tercih yapacağım eczacima danışıp. 2 aydır hastaneden çıkamıyorum. Akıntım var sari sarı bazen jel gibi, ama koku yok. Son durum nedir? Merak ettim.

Ben bir kutu gynobiotic kullandım ama onun dışında bir ilaç kullanmadım bu süreçte. Kaşıntı şikayetim tamamen geçti, akıntı devam ediyor. Belki birkaç kutu bitirsem tamamen geçirecekti bilemiyorum.doktorunuzun önerdiği İlaç tedavinizi bitirdikten sonra gynobiotic kullanabilirsiniz. Tavsiye ederim.

Bana gynomax xp diye bir ilaç yazmış henüz almadım, yarın bir doktorla daha görüşüp ona göre ilac tedavisine baslicam. Bugün simmer testi için ornek aldı ne kadar surede cikti sonucunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…