vajinal mantar-hangi sirke

Nesliy1

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2013
33
2
34
Merhaba kızlar,

Size bir sorum var.
Vajinal mantar sorunum var.Birazda kaşıntım var.
Travazol kremini kullanıyorum.
İnternetten araştırdım biçok kişi mantar sorununa sirke kullanmış suyun içine sirke koyup denemişler.
Bunu biraz açıklayabilir misiniz?Sirke fark eder mi?
Nasıl yapmam lazım

Merhaba kızlar,

Size bir sorum var.
İnternetten araştırdım biçok kişi mantar sorununa sirke kullanmış suyun içine sirke koyup denemişler.
Nasıl yapmam lazım

Canım bence öyle şeylere inanma bende de vardı doktor fitil verdi 3 hafta da filan gitti bile mantar büyük bi sorun değil korkma yani geçmiş olsun canım

Merhaba kızlar,

Size bir sorum var.
Nasıl yapmam lazım
Tıp bu kadar ilerlemişken geleneksel tedavi yöntemlerinin getireceği risklere girmeye gerek yok bence.
Sirke vajina ortamındaki ph düzeyini ciddi ölçüde değiştirir. Daha ciddi problemlere neden olabilir. Öncelikle tahlille enfeksiyon etkeni belirlenmeli sonrasında bu etkene yönelik tedavi uygulanmalıdır.

Bende de aynı sorun var ama sirkenın hiçbir etkisi yok onun yerine doktora gidip ilaç kullanmanı tavsiye ederim. Ben iki ilaç kullandım ve artık mantardan hiçbir iz kalmadi

Merhaba kızlar,

Size bir sorum var.
Nasıl yapmam lazım
Bende de 2ay once olmustu dr fitil krem bi hap verdi gecti Allah a suku

Ayrıca günlük Ped kesinlikle kullanma doktor günlük pedın mantarı tetikledigini söylüyor

Ya arkadaşlar ilk defa neye uğradığı mi şaşırdım . Vajinadan böyle katı şekli kokulu bir akıntı geldi kasinma çok yok normal var yani idrar yaparken çok acıoluyor acaba ciddi birşey mi doktora gitmem gerekli mi yada . Hani insan ilkkere korkar da cevap bekliyorum sizden

Arkadaşlar lütfen yardım edin . Iki gündür vajinamda çok şiddetli kaşıntı vardı bugunde resimde gordugunuz bu koyu akıntı geldi ve cok kotu kokuyor yardım edin lütfen korkuyorum bu nedir

Tıp bu kadar ilerlemişken geleneksel tedavi yöntemlerinin getireceği risklere girmeye gerek yok bence.
Sirke vajina ortamındaki ph düzeyini ciddi ölçüde değiştirir. Daha ciddi problemlere neden olabilir. Öncelikle tahlille enfeksiyon etkeni belirlenmeli sonrasında bu etkene yönelik tedavi uygulanmalıdır.
Benim doktorum kendi önerdi sirkeli suyu. sirke o bölgenin pH seviyesini düzenlermiş. Modern tıp sirkeyi kabul ediyor yani.

Merhaba kızlar,

Size bir sorum var.
Nasıl yapmam lazım
Merhaba bende mantar olmustum fci sekilde kasintim vardi megerse hamileymisim ve korunmadigim icin ilac kullanmak istemedim elma sirkesini pamuga dokup kendimi sildim ve hemen gecti dene bence

Merhaba bende mantar olmustum fci sekilde kasintim vardi megerse hamileymisim ve korunmadigim icin ilac kullanmak istemedim elma sirkesini pamuga dokup kendimi sildim ve hemen gecti dene bence
İyi akşamlar canım benim, benim tüpte enfeksiyon cikti enfeksiyondan dolayı kistlesmis hamile kalmayınca rahim filminde çıktı doktor tüp bebek tedavisine yönlendirdi biz yaptirmadik bi aktar önerdiler pazar günü gittim bana bitki verdi içine 1 lt sirke 4 dis sarımsak iki soğanın kabuğu 2 lt suyla kaynatıp buharına otur dedi pazar gününden beri yapıyorum idrar yanması yaşadım aktari aradım bana yansın kızım iltihabı sokuyorsun dedi sence sirkeli faydasını gorurmuyum tüpte enfeksiyon var

İyi akşamlar canım benim, benim tüpte enfeksiyon cikti enfeksiyondan dolayı kistlesmis hamile kalmayınca rahim filminde çıktı doktor tüp bebek tedavisine yönlendirdi biz yaptirmadik bi aktar önerdiler pazar günü gittim bana bitki verdi içine 1 lt sirke 4 dis sarımsak iki soğanın kabuğu 2 lt suyla kaynatıp buharına otur dedi pazar gününden beri yapıyorum idrar yanması yaşadım aktari aradım bana yansın kızım iltihabı sokuyorsun dedi sence sirkeli faydasını gorurmuyum tüpte enfeksiyon var
Canim hic bilmiyorum ama dene istersen dr ilac vermedimi peki enfeksiyon icin ben netten baktim mantar hamilelik belirtisiydi bende sirke surdum kasintim kalmadi

Canim hic bilmiyorum ama dene istersen dr ilac vermedimi peki enfeksiyon icin ben netten baktim mantar hamilelik belirtisiydi bende sirke surdum kasintim kalmadi
Canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsun
Doktor ilaç vermedi istersem tüp bebek yaptır dedi bende tekrar gidemedim tüp bebek içinde tüpün alınması gerekiyormus gidersem uzman doktora giderim bu kadın doğum doktoru.... şimdilik aktarın verdiklerini kullanıyorum hayırlısı allahtan

wc den sonra sadece wc de kullanabılecegınız bı su dolu sıseye az mıktarda sırke katıp onunla durulayın
bana doktorum onerdı ınatcı mantar cesıtlerı ılaclara karsı dırenc gosterıyor ılac fıtıl ıse yaramaz hale gelıyor
sırkelı su dezenfekte edıp ph duzenlıyor ve yararlı bakterılerı desteklıyor
ornegın 1 bucuk lıtre suya 1 cay bardagı elma sırkesı katıp onla durulamak yeterlı
arkasından da asla ıslak bırakmayın duzenlı kurulayın
sık camasır degıstırın
bıde ben camasırları makınada da yıkandıkdan sonra 15 dk lık hızlı ayarda ekstradan sırkelı suyla yıkadıkdan sonra utuleyıp kullanıyorum

X