Canım ilacı hatırlamıyorum antibiyotik vermişti mart ayında kullandım nisanda adet olana kadar korundkı bu ay hamile olduğumu ogrendgm doktora gtsene canım orda vajinadan kültür almislardi orda ckti bakteri olduğu ilacı kullanınca da gectiCanim ya hangi ilaci kullandin lutfen yarcimci olur musun akintin agrn var miydi ve gebelik olustu mu
Canim ya hangi ilaci kullandin lutfen yarcimci olur musun akintin agrn var miydi ve gebelik olustu mu
Eczaneye git o zaman orda sana fitille krem verirlerEsim mantar oldugunu bilmiyor hamile kalmayinca beni suclayacak kucuk bir yer tek de gidemiyorum birlikte gidelim der ogrenmesini istemiyorum
Kesin doktora gitmem lazim yaniBenim de mantar var ve doktorum engeller dedi. Kronik mantar.
candidax diye bir ilac kullaniyorum. Haftada bir tane aliyorum. Bir de kremle fitil vermisti.
Insallah gecer. Ama bu ilaci kullanirken korunmak gerekiyor. Ağustosa kadar hamile kalmam yasak o yuzden..
Sagol canim insallah gecerEczaneye git o zaman orda sana fitille krem verirler
Kesin doktora gitmem lazim yanisirkeli suya iyi diyorlar ilk onu deniyecegim o da olmazsa doktor
Yok canım eğer devam etseydi doktor onada verecekti ama devam etmedi ayrıca eşine bunun için çocuğumz olmyoms deme ki kesin bisey değil bu bide sirkeli su kasinmasini geçiriyor canımSagol canim insallah gecerpeki esinde kullandi mi ilac
Vajinal mantar var bende doktor travazol krem ve kandizol hap verdi kullanmayi aksattim gecmedi kullansam gecer mi bu ilaclari kullanan car ni ve hamile kalmak istiyorum olmuyor mantar hamileligi engeller mi lutfen bana yardimci olun