• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Mantar Hakkinda Acil Yardim kizlar

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Kizlar merhaba,
Bugun doktora gittim ve mantar oldugumu soyledi.
Verdigi ilaclar sunlar,
GYNO-LOMEXIN 600 mg fitil. (Kutuda 2 adet var bugun ve persembe aksam kullanacagim)
MUNOROL SASE (Toz seklinde idrar yollari temizleyici sase 1 adet bu aksam kullanacagim)
FUNIT 100 mg ( Kutuda 4 kapsul var yarin sabah 2 aksam 2 tanesini icecegim )
CIPRO 500 mg ( Kutuda 14 kapsul var yarindan itibaren sabah aksam kullanacagim )
BUSCOPAN PLUS ( Sabah ogle aksam kullanacagim yarindan itibaren )

Kizlar size sorum su. Bu ilaclardan kullanan var mi ? Bu aksam fitil ve munorolu kullanacagim onda sorun yok. Yarin FUNIT icececegim 2 kapsul, 1 saat arayla CIPRO ve BUSCOPAN icecegim. Hepsi cok fazla gelmez mi ?

Birde ben hic fitil kullanmadim. Ilk defa kullanacagim. Bunun belli bir santimi varmidir nasil sorsam ne kadar ileri sokmaliyim.

Tesekkurler..

Sanırım aynı zamanda idrar yolları enfeksiyonuda var cipro'yla monurolu genelde onda veriyolar
Fitili yatmadan kullanmanı tavsiye ederim,kullanıp hemen ayağa kalktığında akıntıyla geri gelebiliyor bazen
Geçmiş olsun

Sanırım aynı zamanda idrar yolları enfeksiyonuda var cipro'yla monurolu genelde onda veriyolar
Fitili yatmadan kullanmanı tavsiye ederim,kullanıp hemen ayağa kalktığında akıntıyla geri gelebiliyor bazen
Geçmiş olsun

Anladim idrar tahlili yapmadi ancak sikayetlerimden oturu verdi. Peki cipro ve diger antibuyotigi ayni anda kullanmam sakincali olmaz mi agir gelmez mi. Doktor da fitil icin yatmadan once dedi ne kadar ileri bastirilmali peki bi zarari olurmu

bu kadar abartılı antibiyotik niye vermişki
durum çok kötü olsa bile bir fitil bir antibiyotik çözerdi
ağır gelebilir ama Dr.unuza güveniyorsanız bilemem
fitiki yatmadan önce kalçanızın altına yastık alarak kullanın
fitili serçe parmağınız boyunca itin yapabiliyosanız biraz daha götürün
zaten o rahim ağzında dağılır yani rahim içine gitmesine gerek yok

bu kadar abartılı antibiyotik niye vermişki
durum çok kötü olsa bile bir fitil bir antibiyotik çözerdi
ağır gelebilir ama Dr.unuza güveniyorsanız bilemem
fitiki yatmadan önce kalçanızın altına yastık alarak kullanın
fitili serçe parmağınız boyunca itin yapabiliyosanız biraz daha götürün
zaten o rahim ağzında dağılır yani rahim içine gitmesine gerek yok

Ilk defa gittigim bi doktor ve cok sevdim. Guven konusunda kararsizim. Buscopan dedigimiz zaten agri kesici. Diger ikisi antobiyotik. Munorol saseyi ben genelde kullanirim idrar yollari iltihabim icin ancak o anlik ise yariyor tekrar ortaya cikiyor bunu soyledim. Ondan dolayi vermis olabilir mi ? Acaba once idrar yollari icin olan antibiyotigi daha sonra digerini kullanmaya baslasam mi hepsi agir gelir mi ?

Bence kullan bişey olmazz babam kalp ameliyatında o kadar hap içtiki bişey olmadı kalp ameliyatı oldu sanada bişey olmaz hem 4 yıl okuyan o bu forumdakiler değil çok rahatsız olduysan bu durumla alakalı dr una sor danış.

Bence kullan bişey olmazz babam kalp ameliyatında o kadar hap içtiki bişey olmadı kalp ameliyatı oldu sanada bişey olmaz hem 4 yıl okuyan o bu forumdakiler değil çok rahatsız olduysan bu durumla alakalı dr una sor danış.

O hepsini kullanabilirsin dedi ki. Ki bi ilac kutusunun uzerine 1-2 saat arayla yazmis ayni gub kullanmami soyledi yani.

Vajinal mantarın bence en iyi ilaçlarını yazmış sana bu konudan bıkan biri olarak yazıyorum birde jilet tetikliyo yani benim açımdan öylee :26: o yüzden kullan dr zaten bünyenin kaldıramayacağı ilaçları vermezz sana belki tamamen kurutsun diye böyle ağır tedavi seçti :31:

Off of hamileliklerimde ne çektim o mantardan sürekli yineliyodu kendini. O ilaçlar sana iyi gelecek kullan . Doktor yazmış zaten guno adlı fitil çok iyi geliyo 3 gün arayla atıyosun. İçindeki bütün herşeyi dışarı stıyo iç çamaşırında muhakkak ped olsun bide yatmadan önce at ayaktayken çözünüp akıyo. İşaret Parmağınla ileri nekadar itebiliyosan it . Ciproyu ve o suda eritilen granülüde idrar yolları iltihabı için kullanıyodum. Evlendiğim ilk sene illet gibi yapışmıştı şülürler olsun kuruttum kökünü :) geçmiş olsun.

Vajinal mantarın bence en iyi ilaçlarını yazmış sana bu konudan bıkan biri olarak yazıyorum birde jilet tetikliyo yani benim açımdan öylee :26: o yüzden kullan dr zaten bünyenin kaldıramayacağı ilaçları vermezz sana belki tamamen kurutsun diye böyle ağır tedavi seçti :31:

Off of hamileliklerimde ne çektim o mantardan sürekli yineliyodu kendini. O ilaçlar sana iyi gelecek kullan . Doktor yazmış zaten guno adlı fitil çok iyi geliyo 3 gün arayla atıyosun. İçindeki bütün herşeyi dışarı stıyo iç çamaşırında muhakkak ped olsun bide yatmadan önce at ayaktayken çözünüp akıyo. İşaret Parmağınla ileri nekadar itebiliyosan it . Ciproyu ve o suda eritilen granülüde idrar yolları iltihabı için kullanıyodum. Evlendiğim ilk sene illet gibi yapışmıştı şülürler olsun kuruttum kökünü :) geçmiş olsun.

Peki yarin Funit i kullansam ondan sonraki gun ciproya baslasam olurmu. Ciproyla birlikte buscopan a da baslarim. Fitilin ilkini ve o saseyi bugun icicem. Hepsini ayni anda kullanmaya korkuyorum. Deneyimleriniz vardir ne dersiniz. Tesekkur ederim bu arada bilgileriniz yardimlariniz icin

O şekilde de yapabilirsin ama hepsini kullan çünkü sistit ve mantar çok yapışkan hastalık vücuttan zor gidiyo sürekli tekrarlıyo çok sıkı bi tedavi lazım kurtulmak için. Bide evlimisin bilmiyyorum ama buna balayı hastalığı adı veriliyor sık ilişki tedaviyi daha da zorlaştırıyor bi dip not .

buskopanı ağrın yoksa hiç kullanma bence ama diğer ilaçları kullan ben de kullandım hatta bugun gidip yazdıracağım unutmuştum isimlerini iyi oldu yazdığın sağol

Valla, arkadaşlar ben de bu ile ilgili başlık açacaktım. Açmadan önce başlıkları incelemek istedim.ben de yıllardır bu konudan bekarlığımdan beri şikayetçiğim. hiç bir ilaç tam anlamı ile işe yaramıyor. ama fitil azından bir süre rahatlatıyo.bişey soracam mantar olan arkadaşlara. mantar sizde ilişkini esnasında huzursuluk çıkaracak kadar vajinal koku yapıyor mu. ben bu durumdan çok rahatsızım

Doktorunuzun reçete etmiş ilaçlarda herhangibir sıkıntı yok.vajinal mantarın yanında idrar yolu iltihabı ve bakteriyel vajinozun eşlik ettiğini düşünüp kombine bir tedavi düzenlemiş.tavsiyem tabletleri aynı anda değil de en az 10 ae dakika arayla bol suyla yutun, midenize dokunmasın.
Geçmiş olsun.

Kizlar merhaba,
Bugun doktora gittim ve mantar oldugumu soyledi.
Verdigi ilaclar sunlar,
GYNO-LOMEXIN 600 mg fitil. (Kutuda 2 adet var bugun ve persembe aksam kullanacagim)
MUNOROL SASE (Toz seklinde idrar yollari temizleyici sase 1 adet bu aksam kullanacagim)
FUNIT 100 mg ( Kutuda 4 kapsul var yarin sabah 2 aksam 2 tanesini icecegim )
CIPRO 500 mg ( Kutuda 14 kapsul var yarindan itibaren sabah aksam kullanacagim )
BUSCOPAN PLUS ( Sabah ogle aksam kullanacagim yarindan itibaren )

Kizlar size sorum su. Bu ilaclardan kullanan var mi ? Bu aksam fitil ve munorolu kullanacagim onda sorun yok. Yarin FUNIT icececegim 2 kapsul, 1 saat arayla CIPRO ve BUSCOPAN icecegim. Hepsi cok fazla gelmez mi ?

Birde ben hic fitil kullanmadim. Ilk defa kullanacagim. Bunun belli bir santimi varmidir nasil sorsam ne kadar ileri sokmaliyim.

Tesekkurler..

aradığının ne olduğunu sanırım biliyorumm... Doğal Vajinal Mantar Tedavisi Bu Adresi Bir İncelemeni Tavsiye Ederim.. Gerçekten Fayda Bulacağına Eminim... Geçmiş Olsun... İnşallah En Kısa Zamanda İyileşirsin...

Back