• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal mantar belasi

Sebnem1453

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
596
631
103
31
Meraba hanımlar bende vajinal mantar var 2 ay öncede olmuştu fakat reglim bittikten sonra kendiliğinden geçmişti doktora gittim vajinal kültür verdim temiz çıktı yani zaten kendiliğinden geçmişti testte çıkmamasına sasirmadim bu arada 1 yaşında ikizlerim var emziriyorum bugün çok fazla akıntı yanma kaşıntıdan dolayı tekrar gittim smear bile alınamayacak kadar akintim vardı doktor mixovul (içinde yedi tane fitil var ) candimax 200 mg ve zalain krem verdi .
Doktor candimax i ilk 4 taneyi 3er gün arayla geri kalan 3 tanesini haftada bir olmak üzere kullan dedi fakat fitili sormayi unuttum 7 tanesini bitene kadarmi kullanıcam bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Ve bu mantar belasindan nasıl kurtuldunuz

Merhaba
Fitili her gün uyumadan önce yerleştirip kullanacaksınız, aralıksız. Mantar enfeksiyonu vücuda bulaştığında sürekli hafif durumlardan dolayı tetiklenmektedir. Mantar geçse bile aradan belli süre sonra yine çıkıp insanı şaşırtmakla beraber gıcık eden durumu var malesef. Geçmiş olsun...

Merhaba
Fitili her gün uyumadan önce yerleştirip kullanacaksınız, aralıksız. Mantar enfeksiyonu vücuda bulaştığında sürekli hafif durumlardan dolayı tetiklenmektedir. Mantar geçse bile aradan belli süre sonra yine çıkıp insanı şaşırtmakla beraber gıcık eden durumu var malesef. Geçmiş olsun...
Teşekkür ederim evet ne yazıkki bendede bu
Kacinci Tekrarlayışı inanin bilmiyorum doktor ikiz bebekler insanı çok yorar vücut direncin çok düşmüş dedi çok sinir bozucu bi durum ne yazikki

Back