• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal mantar az önce denedim iyi geldi

recheel

fredoom=hallucinations
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
575
985
323
kızlar bende artık kronikleşmiş bi vajinal mantar vakkası vardı aslına bunu vajinal siğil için doktora gittiğimde öğrendim fitil hap ve krem vermişti hepsini kullandım ve geçti diyordum aradan bi ay geçmişti ki tekrar başladı hep aynı tedavi ve sonuç hep aynı oldu bu sanırım 5. yada 6. tekralaması artık doktorumun verdiği krem de bi işe yaramaz oldu sürüyorum 1 saat sonra kaşıntılar yeniden başlıyordu.. gribal bir enfeksiyon için doktora gittim ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldım son 3 gündür kaşıntılarım ve yanmalarım dayanılmaz boyuta geldi az önce elma sirkeli ılık su ile yıkadım ve şu an kaşıntım kesildi bunu bi kaç gün devam ettireceğim benim durumumda olan arkadaşlar varsa denemeleri için yazdım bu da iyi gelmezse sarımsak fitilini deneyeceğim yeterki kurtulayım şu illetten :(

si,rkeli suyu hiç duymamıştım.bu seneye kadar bende yaşardım bu sorunu sık sık.ketoral krem kurtarırdı benide her defasında diğerleri etki bile etmezdi.aklında bulunsun

peki sirkeli su yada karbonatlı su sadece kaşıntıyamı iyi geliyor. kokulu akıntıya da iyi geliyormu acaba?

kokulu akıntının sebebi mantar değil farklı bir rahatsızlık diye biliyorum.. onun için doktor bana fitil vermişti o kokuyu geçirdi ama mantarım ve akıntım devam ediyordu

Son düzenleme:
kokulu akıntının sebebi mantar değil farklı bir rahatsızlık diye biliyorum.. onun için doktor bana fitil vermişti o kokuyu geçirdi ama mantarım ve akıntım devam ediyordu

hamileyim ilaç kullanmak istemedim, o yüzen sormuştum artık dktora söylicem bişey versin madem. dayanılcak gibi değil böyle enfeksiyondur büyük ihtimalle

Back