Arkadaşlar merhaba. Vajinal kuruluğun sebebi östrojen ve diğer adet görmenizi sağlayan kadınlık hormonlarının azlığı ile ilgili bir şey .Bu hormonlar yükselince kuruluk da geçiyor .Ben kendim denedim .Şimdi Size kuruluk ve erken menopoz için iyi gelen şeyleri yazıcağım. Ben bunların hepsini denedim .Hepsi işe yarıyor ama taze olmaları lazım .Bir de kullandığın su klorsuz olacak .Bir de tahta kaşık , tahta bıçak kullan .Bir de bunların hepsini aynı anda yapmayacaksın .Hepsini sırayla yap .Sadece bu kürleri sırayla yaparken sabah aç karnına bir kaşık soğuk sıkım GERÇEK ÇÖREKOTU YAĞI iç .
1.Günde 2 bardak nar suyu iç
2.Günde 2 kere aç karnına soğan suyu iç .
Orta boy kahverengi soğanın dış kabuğunu soy .Elinle veya tahta bıçakla 4 e böl .Kaynamakta olan 1.5 su bardağı suda 5 dakika küçük gözde ağzı kapalı kaynat .Biraz ılıyınca süz ve iç .
3.Testere dişli aslan pençesi otu ..günde 2 kere ..aç karnına .1 su bardağı kaynamakta olan klorsuz suya bir tutam at .Ağzı kapalı küçük gözde altı kısık 5 dak. kaynat. Sıcakken süz .Ilıyınca iç.
4.hayıt tohumu ve adaçayı birer tutam.3.maddedeki gibi yap ama 3 dak.kaynat.biraz demlensin. Sonra süz. Ilıyınca iç.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bunların hepsini sırayla 15 gün yap .