Vajinal kültür testi

Elina00

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2019
59
14
8
Herkese merhaba.
7 aydır yoğun akıntı kaşıntıyla karşı karşıyayım. Bitkisel ürünler denedim sarımsak, keten tohumu, sirke, aynısafa bitkisi, kefir hiç bir işe yaramadı. Bir çok doktora gittim ilaç verip yolladılar bütün doktorlar ilaçlar 1 haftalık rahatlık sağlıyor sonrasında tekrar başı sarıyor yoğun akıntılar sarı ve yeşil olmak üzere. Ve gittiğim hiç bi doktor tahlil yaptırdmadı. Dün başka bi doktora gittim vajinal kültür testi istedi yaptırdım sonuçlar çıktı yarın göstereceğim doktora ama çok merak ediyorum acaba anlayan varsa yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• CF105EFB-1B41-4771-809B-B81486C5B7AC.png
    133 KB · Görüntüleme: 3.265
  • 5821086D-8ABF-4DBB-8B53-EC94F8185F8A.png
    115,5 KB · Görüntüleme: 2.580
bende kültür testi yaptırdım doktor normal dedi ama mantarım asla geçmiyor sürekli tekrar ediyor bir yıldır aynı sekılde denemedıgım hiçbişey kalmadı ve kesın çözümü yok diye düşünüyorum artık

Bende mantar ve enfeksiyon çıktı yine ilaç verip yolladı regliyim şuan bitince başlıcam antibiyotik ve fitil verdi ama yinede umudum yok ilaçlarda kesiyor ilaçları bırakınca tekrarlıyor..

referans dışı kısmına tıklayınca ne çıkıyor

sonucu yazar mısınız aynı döngüyü ben de yaşıyorum çünkü, doktorum kültür almak istemedi
Bir tane bakteri üremiş o yüzden yoğun akıntım varmış ilaç verdi antibiyotik biteral fitil olarakta gynomax xl verdi reglim bittikten sonra kullanıcam bakalım yine geçmicek hiç umudumm yok

Bir tane bakteri üremiş o yüzden yoğun akıntım varmış ilaç verdi antibiyotik biteral fitil olarakta gynomax xl verdi reglim bittikten sonra kullanıcam bakalım yine geçmicek hiç umudumm yok
onları kullanmıştım geçmemişti benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…