vajinal kaşıntı

oslem1753

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
2
0
1
44
merhabalar,
bir kaç ay öncesine kadar kaşıntı problemim oldu ve doktor antibiyotik tedavisi vermişti.geçti fakat ara ara tekrarlamaya başladı.36 yaşına kadar herhangi bi sıkıntım olmamasına rağmen şimdi neden bu şekilde olduğunu anlayamıyorum ve nasıl çözüm bulacağımı bilemedim...

merhabalar,
bir kaç ay öncesine kadar kaşıntı problemim oldu ve doktor antibiyotik tedavisi vermişti.geçti fakat ara ara tekrarlamaya başladı.36 yaşına kadar herhangi bi sıkıntım olmamasına rağmen şimdi neden bu şekilde olduğunu anlayamıyorum ve nasıl çözüm bulacağımı bilemedim...
Tekrar doktora gidip antibyotigi kullanmaya basla

cogu kadinin yasadigi seyler bunlar ve bir basladim mi devami geliyor.. cok fazla endise etmeyin ve zaman kaybetmeden dr unuza gidin neden aci cekesiniz ki ilaclari varken.. bol su icmenizi tavsiye ediyorum ve vajinaniza islak mendil sabun degdirmeyin ic tarafida bol suyla yikamayin.. gunluk pedlerden uzak durun pamuklu ic camasiri kullanin ama bu isin en buyuk tedavisi ve onlemi su gecmis olsun

Ayni sikinti bende de var canm benm bide derin yirtilmis kaniyo daha doktora gitmedi.

Vajinal kaşıntı gerçekten berbat bir şey!! Doktora gitmeden de kesin çözüm olmuyor biliyorum ama hemen gidebilecek durumunuz yoksa kaşıntıyı durdurmak için Pruzon Pomad kullanabilirsiniz. Bende çok işe yaradı ;) Bu arada her eczanede yok, nedenini bilmiyorum belki farklı isimle üretilmeye de başlanmış olabilir. Eczacınıza sorun arkadaşlar.

Back