vajinal kaşıntı

orange_85

Yaş 31 kilo 95 hedef (85) simdilik
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
125
43
98
39
ii günler kızlar bende çok kaşıntı oluyor birkaç gündür ayrıca da hamleyim doktora gidemiyorum b hafta acaba hamile olupta krem kulanan var mı adını yazar mısınz

merhaba tatlım;
Kaşıntı genelde mantar problemi olanlarda oluyor. Mutlaka doktora git. Ya da idrarındaki bir sorundur. Genelde antibiyotik, mantar kremi ve fitil veriyorlar.
Ama doktora gitmeme gerek yok dersen ben kullanmıştım akşam eve gidince yazim isimlerini sana. Şu an işteyim ezberimde de yok isimleri.
geçmiş olsun

evet doktora gittim biraz dişini sık dedi ama ben ısrarla krem istedim dayanılacak gibi değildi şimdii iim çokşükürr

gecmiş olsun.idrarda ve vajinada kaşıntı genelikle mantar enfeksiyonundan kaynaklanır.ihmal etmeyin bence bir kadın doğum uzmanına başvurun.ayrıca gebelikte varmış.ihmal etmeyin derim.

ben de olmuştu 3. ayımı tamamlamama 1 hafta kala. doktorum alttan muayene etmedi. ama normal dedi. bu dönemde bir krem verdi bir de fitil. fitil pek bi işe yaramadı krem işe yaradı. ama doktorun verdiği ilaçı kullan. son ayımda da ihtiyaım oldu yine aynı kremi kullandım.

ya arkadaşlar!ben çok kararsızım bana bir fikir verin.benim dün 2 kere kanamam oldu damla şeklinde hafif pembemsi.bu arada 20 haftalık hamileyim.bugün doktora gittim,ağrı olup olmadığını sordu ağrım yok dedim.peki önceki akıntı süt kesiği gibi mi dedi?bende evet dedim.doktor kanamaların mantardan olabileceğini söyledi.ama hiç kaşıntım yok.progestan,fitil ve krem verdi.hapı kullanıyorum ama fitil ve krewmi kullanmıyorum.kararsızım kullansam mı diye.ultrasonda baktı gayet bebekte iyi sende iyisin dedim.ne yapsam bilmiyorum.cvplarınızı bekliyorum arkadaşlar...:18:

yanlış yönlerdirmek istemem ama kan akışkan olunca adet görmüş olabilirsin bazı gebelerde bu şekilde adet görme devam edebilir ya da birden olabilir. diğer ay olmayabilirsin. krem kullanmaktan da korkma nihayetinde vajina girişine uygulayacaksın rahme ulaşan bir şey değil hem 3 ayını atlattıktan sonra bir şey olmaz. hamilelikte normal böyle şeyler. geçmiş olsun

arkadaşım fikir verdiğin için tşkler!hap kullanıyordum ya.zaten şu an için allahıma bin şükür kanamam kesildi.şu an için içim daha rahat.hayırlısı bakalım

kizlar vaj'nal kasinti genellikle idrar yolu iltihaplandaiginda oluyor.doktora gitmeden de eczaneden aldigimiz PURINOL kasintiya birebir ve vir daha tekrarlamiyor eger gebelik suphenz yoksa kullanin derim 4tl bsy hic o kasintiyi cekmeye degmez bendede cok oluyordu butun kasinti kremlerini kullandim ama bu kokten cozum deneyn derim .

merhaba arkadaşlar,
bu tip durumlarda doktor tavsiyesi olmadan krem kullanmamanızı öneriyorum. Özellikle vajinal bölgede mantarın yanı sıra rastlanabilen birçok değişik hastalık türü var. yanlış kullanılan kremlerin daha kötü sonuçlar doğurabileceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…