Vajinal kaşıntı, yanma, adet gecikmesi

Brunello Cicinelli

Doğsa da yesem Cici Bebemin dötünü mötünü hep👶🏼
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
11.448
69.380
Merhaba hanımlar.
Geçen ay reglimden 3 gün önce vajinal bir kaşıntı başlamış, regl gelince son bulmuştu. Bu ay yine reglime yaklaşık 3 gün kala aynı şekilde kaşıntı ve kahverengi akıntı başladı. Ve reglim 3 gün gecikti. (son adet tarihim 25 mayıs). Ara ara damla damla denecek kadar peçeteye kanama geliyor ama tahriş kaynaklı olduğunu düşünüyorum regl kanına hiç benzemiyor. İnternet aramalarımda (ki internetten aratınca insan gördükleri karşısında daha panik hale geliyor) bu tarz birşey bulamadığım için konu açtım. Aynı durumda olanlar varsa yol gösterici olsun. Bir kenarda dursun.
Bugün doktor randevum var sonucu ve durumu yazacağım.

Son düzenleme:
Ay çok geçmiş olsun bende rahimde problem çıkmasından korkuyorum. Rahim ağzında yara vajinal muayene ile mi saptandı?
sağol canım ultrason değil normal vajinal muayene ile görünüyor smear alır gibi dondurdular yaramı şu an fitil kullanıyorum 1 ay da ilişki yasağı veriyorlar inşallah çıkmaz sende

sağol canım ultrason değil normal vajinal muayene ile görünüyor smear alır gibi dondurdular yaramı şu an fitil kullanıyorum 1 ay da ilişki yasağı veriyorlar inşallah çıkmaz sende
Belirtilerine şöyle bir baktım da uymuyor da değil hani. 1 saat sonra randevum var bakalım. Çılgınlar gibi korkuyorum şuan çıkacak şeylerden

Yeniden merhaba. Enfeksiyon geçiriyormuşum üstelik kistim de büyümüş Çok şükür rahim yarası gibi birşey çıkmadı. Regl gecikmesi enfeksiyona bağlı değilmiş, hcg negatif, stres yapmışsın dedi doktor. Fitil ve krem kullanıp kontrole gideceğim. Rabbim tüm hastalara şifa versin. Kadın olmak çok zor. Benzer problem yaşayanlar varsa mutlaka acilen doktora gitsinler, sağlık ihmale gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…