vajinal kaşınma-acıma ACİLL

elfshnn8

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-14
Puanlar
103
herkese merhaba acil yardıma ihtiyacım var. biraz uzun süren cinsel ilişkiden bi gün sonra vajinamda hafif ağrı ve ara ara kaşınmalar olmaya başladı sonra bende kuruluktan yada tahriş olmuştur geçer dedim. travocrt kremi iki gündür az az sürüyorum kaşıntıyı biraz geçirdi ancak yine bugün kaşıntı başladı baya acıttım bir kez mantar geçirdim üç yıl oldu, şimdi ilişkiden sonra neden böyle oldu anlamadım. biraz beyaz leke de oldu çamaşıra heralde krem lekesidir, doktora tek gitme imkanım yok başkasıyla da gidemem şuan eczaneden önerebileceğiniz fitil yada krem vs varmı

Mantar olmusssun canım travazol merhem kullan ama mutlaka bir doktora git daha ağır geçmemesi icin

Mantar olmusssun canım travazol merhem kullan ama mutlaka bir doktora git daha ağır geçmemesi icin
Merhaba ilişkiden bi beş gün sonra falan hemen kesildi tüm söylediklerim, şuanlık sıkıntı yok ancak tekrar ilişkiden sonra tekrarlar mı bilmiyorum, mantarlar ilişki esnasında aktifleşiyor olabilir. artarsa doktora gideceğim

Mantar varken ilişkiye gitmemeni öneririm Esiine de bulaştırma ihtimalin Yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…