Vajinal kanlı akıntı

qzdee_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
1.652
48
0
İstanbul
normalde sürekli akıntım okurdu ama bu beyaz renkli olurdu ama şu 1 2 haftadır rengi iyice koyulastı geçen hafta karnıma ağrılar giriyodu birden kanlı akıntı gelmeye basladı 3 - 4 gün devam etti . Adet dönemimede var her zaman düzenli olurum hiç düzensizliğim olmadı. Şimdide ara ara kanlı geliyo ama genel olarak çok koyu renkli böyle kahverengi gibi ve çok kötü kokulu aksama kadar 3 4 kere iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum çok rahatsız oldum bu durumdan aynı durumda olupta doktora gitmiş olan varsa yada bilgisi olan varsa yazarsanız memnun olurum devam ederse 1 2 hafta içinde doktora gidicem bu aralar çok izin almıştım o yüzden 1 2 hafta izin alamam ama içime dert oldu

Geçmiş olsun canım. Evli olsan ve azıcık kan gelse farklı bişey söylerdim ama. Hem kan hemde koyu akıntı için zaman kaybetmeden dr görün derim.
Sağlıcakla kal.

Geçmiş olsun canım. Evli olsan ve azıcık kan gelse farklı bişey söylerdim ama. Hem kan hemde koyu akıntı için zaman kaybetmeden dr görün derim.
Sağlıcakla kal.

Yok canım evlide değilim işte kafama takıldı benimde normaldede sürekli akıntım oluyodu ama bu çok koyu renkli yani kanlı geldiğindede baya adet olmusum gibi gelmişti yoğundu yani hissetmiştim birkaç kere öyle oldu ama akıntı şeklindeydi gidicem en yakın zamanda doktora teşekkür ederim

Bahsettiğiniz gibi kanlı kahve renkli akıntı genelde vajinal enfeksiyon ve hormon bozukluğu sebebi olabilir ,en kısa zamanda bir dr,a görünmenizde fayda var,geçmiş olsun....

Yok bendede adetin sonunda olyor basindada o icinde kalan pislikler cikyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende bahsettiiniz bu sorun ile doktora gitmiştim.Ama önemsemediğim için bu durumu 5-6 ay yaşadım öyle gitim..Ve bu durumun yanında o koyu renkli akıntı adet dönemimin başında ve sonunda da olmaya başlamıştı..Dr çikolata kisti var dedi..İhmal etmeyin..çikolata kisti değildir inş. ama mutka bi görünün..geçmiş olsun..

Yok bendede adetin sonunda olyor basindada o icinde kalan pislikler cikyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adetin sonunda falan bende hep oluyoduda zaten bu adet dönemimden uzak bi zamandaydı tam ortalarda yan o yüzden tedirgin oldum bende

adet dönemimin basında ve sonunda mutlaka o koyu renkli akıntı oluyo onu pek önemsememiştim kalan pislikler çıkıyo falan diye ama normal zamanda kanlı akıntı gelmesi tedirgin etti beni umarum çikolata kisti değildir onunda bi iyi huyla bi kötü huylusu olyo sanırım

Canım aynısı bir ara bende de olmuştu, sonra kendiliğinden geçti. Ben doktora gitmemiştim ama sen bi git istersen.
Bende ondan sonra adet düzensizliği başladı.. 2 aydır olmuyorum adet

Son düzenleme:
Canım aynısı bir ara bende de olmuştu, sonra kendiliğinden geçti. Ben doktora gitmemiştim ama sen bi git istersen.
Bende ondan sonra adet düzensizliği başladı.. 2 aydır olmuyorum adet

Bende hiç bu zamana kadar adet düzensizliği olmadı bakalım olcakmı bendede neyden kaynaklandı acaba

inşaallah değildir.Ama ihmal etmeyin..Evet kimisi tehlikeli olmuyor.kan tahlillerine falan bakılıyor..Ama işte çikolata kisti tamemaen pek yok olmuyor.Hep bi büyüme riski var :/

inşaallah değildir.Ama ihmal etmeyin..Evet kimisi tehlikeli olmuyor.kan tahlillerine falan bakılıyor..Ama işte çikolata kisti tamemaen pek yok olmuyor.Hep bi büyüme riski var :/

bi arkadaşımın ablasında vardı seneler önce sanırım ameliyat olmuştu bunun için hatta çocuk olmama riski falan vardı tam hatırlamıyorum ama çikolata kisti olduğunu hatırlıyorum o aklıma geldi simdi korktum bi

Evet çocuk olma ihtimalini azaltıyor malesef İlaçlarla tedavisi var..ama tekrar büyüyormuş genelde çikolata kisti..Ve koyu renk akıntıdan dolayı çikolata kisti deniliyormuş..
İllaki her koyu renk akıntı çikolata kisti demek değildir.Ama içiniz rahatlasın bi muayene olun..Olumlu sonuçlarınızı burdan biz de bekliyoruz

Bide benim senelerdir ara ara devam eden bi ağrım vardı yumurtalığın biraz üst kısmında doğrulamaz hale geliyodum son yıllarda pek olmuyodu ultrason çekilmiştim kist var ama adet döneminde çatlar bunlar demişti küçükler demişti doktor ama ultrason çektireli bi 6 sene falan oldu en yakın zamanda tekrar gidicem

Aslında biliyor musunuz yaş kaç olursa olsun 13 yaşındaki genç kızlarda bile bu küçük kistler o kadar yaygın görülüyormuş ki..Küçük olduğu için kayboluyor zamanla deniliyor..Ama arada bir kontrole gitmekte fayda var..Size de vücut sinyal vermeye başlamış.6sene baya uzun bir süre bi gidin bakalım ne diyecek..

haftaya gidicem mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…