R rukiyee38 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2017 7 0 1 31 12 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi rukiyee38 #1 Ya sürekli iltihapli akintim oluyo doktora gidiyorum antibiyotik veriyor kullanınca geciyor ve tekrar basliyor. Bunun bitkisel bir çözümü yok mu artik ruhsal olarakda çöktüm yaaa
Ya sürekli iltihapli akintim oluyo doktora gidiyorum antibiyotik veriyor kullanınca geciyor ve tekrar basliyor. Bunun bitkisel bir çözümü yok mu artik ruhsal olarakda çöktüm yaaa
witchy35 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir. 2. Üyelik ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Kasım 2017 213 57 13 35 13 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi rukiyee38 #2 rahim ağzında yara olabilir bende de öyle olmuştu yaktırmıştım yine bile tam olarak geçmedi
R rukiyee38 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2017 7 0 1 31 13 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi rukiyee38 #3 witchy35 .!.: rahim ağzında yara olabilir bende de öyle olmuştu yaktırmıştım yine bile tam olarak geçmedi Genişletmek için tıkla... Allah sifa versin canim sanada. Bugun gittim bende fitil verdi. Vucudun hassas oldugu icin hemen mikrop kapiyor demek ki dedi
witchy35 .!.: rahim ağzında yara olabilir bende de öyle olmuştu yaktırmıştım yine bile tam olarak geçmedi Genişletmek için tıkla... Allah sifa versin canim sanada. Bugun gittim bende fitil verdi. Vucudun hassas oldugu icin hemen mikrop kapiyor demek ki dedi
witchy35 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir. 2. Üyelik ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Kasım 2017 213 57 13 35 13 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi rukiyee38 #4 rukiyee38 .!.: Allah sifa versin canim sanada. Bugun gittim bende fitil verdi. Vucudun hassas oldugu icin hemen mikrop kapiyor demek ki dedi Genişletmek için tıkla... amin canım Allah sana da şifa versin
rukiyee38 .!.: Allah sifa versin canim sanada. Bugun gittim bende fitil verdi. Vucudun hassas oldugu icin hemen mikrop kapiyor demek ki dedi Genişletmek için tıkla... amin canım Allah sana da şifa versin