Vajinal iltihap flagly antibiyotik ve cleocin vajinal krem kullananlar memnun olanlar var mı

Merhaba doktorunuz nasıl bir tedavi öngördü. Benim de kokusuz kaşıntısız idrar sırasında yanma yapmayan ama geçmeyen sarı bir akıntım var. Asla geçmiyor. Kullanmadığım antibiyotik fitil falan kalmadı.

Teşekkür ederim doktorum 2 aylık bi tedavi uyguluyor şimdi flora bozukluğundan kaynaklıymış benimkisi tedavi bitince söylediklerini deneyeceğim:)
Merhaba doktorunuz nasıl bir tedavi öngördü. Benim de kokusuz kaşıntısız idrar sırasında yanma yapmayan ama geçmeyen sarı bir akıntım var. Asla geçmiyor. Kullanmadığım antibiyotik fitil falan kalmadı. Kusura bakmayın bu konu için şu an üye oldum nasıl alıntı yapılır bilemediğimden direkt konuya yazdım

Merhaba probiyotikli fitil ve borik asit içeren vajinal duş kullanmanızı öneririm aynı zamanda ağızdan da probiyotik kullanmalısınız ve tüm bunları en az 6 devam ettirmelisiniz ben regl sonrası duşu ve fitili uyguluyorum tekrarlamaması için uzun soluklu bunu uygulamalısınız maalesef benim akıntım yoktu yanmam hafif kaşıntım ilişkide de yanmam vardı birde benim doktorum 6 aylık her regl ilk dönemi mantar ilacı içiyorum yani ayda 1 tane oluyor duruma göre bu ilaçları haftalık kullananlar da varmış ama probiyotikli fitilin işe yarayacağını düşünüyorum kullandınız mı daha önce

Hayır kullanmadım sadece doktorların verdiği antibiyotikleri ve ilaç olan fitilleri kullandım. Ama ben de bir çok yerde bu sizin kullandıklarınızın iyi geldiğini okudum. 6 ay boyunca regl dönemi hariç sürekli kullanacağız değil mi? Regl sonrası duşunuz hangisi acaba?

Evet 6 ay boyunca her regl bitişinde 5-7 gün arasında kullanıyorsunuz ben günde bir tane kullanıyordum ama siz durumunuza göre sabah ve akşam kullanabilirsiniz alacağınız fitil probiyotiğin prospektüsüne bakın muhakkak vajinal duşun doktorum pek fark etmeyeceğini söyledi borifem ve borefect kullandım ben

Flagly'i hap olarak yutuyorsunuz yaa o şekilde değil. Normal kullandıginız sekilde suda eritip vajinanizı temizlerken kullanin. Bana da azönce doktor söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…