Ben mantar için 2 kere flagly kullandım açıkcası bana fayda etmemiştiCleocin vajinal krem kullanan varmı arkadaşlar?
Mantar için flucan etkili flagly antibiyotik mantarı daha çok artırırBen mantar için 2 kere flagly kullandım açıkcası bana fayda etmemişti
Ben mantar ilaçlarının yanında flagly de kullandım kadın doğumcu yazmıştı 2 kere kullandım acaba bu yüzden mi geçmediMantar için flucan etkili flagly antibiyotik mantarı daha çok artırır
Evet canım yüzde yüzBen mantar ilaçlarının yanında flagly de kullandım kadın doğumcu yazmıştı 2 kere kullandım acaba bu yüzden mi geçmedi
Cleocin kullandim ama oncesinde bi suru ilac kullanmistim hangisi fayda etti bilmiyorumCleocin vajinal krem kullanan varmı arkadaşlar?
Hiç bilmiyordum ya 4 aydır çekiyorum mantarıEvet canım yüzde yüz
Flucan alacaksın haftada bir kere içiliyor 2 kutu al bir hafta arayla iç.canestan fitil al kullan geçecekHiç bilmiyordum ya 4 aydır çekiyorum mantarıTeşekkür ederim bilgi için
6 ay tedavisini oldum bir dahadw olmadımFlucan alacaksın haftada bir kere içiliyor 2 kutu al bir hafta arayla iç.canestan fitil al kullan geçecek
Teşekkür ederim doktorum 2 aylık bi tedavi uyguluyor şimdi flora bozukluğundan kaynaklıymış benimkisi tedavi bitince söylediklerini deneyeceğim:)6 ay tedavisini oldum bir dahadw olmadım
Merhaba doktorunuz nasıl bir tedavi öngördü. Benim de kokusuz kaşıntısız idrar sırasında yanma yapmayan ama geçmeyen sarı bir akıntım var. Asla geçmiyor. Kullanmadığım antibiyotik fitil falan kalmadı. Kusura bakmayın bu konu için şu an üye oldum nasıl alıntı yapılır bilemediğimden direkt konuya yazdımTeşekkür ederim doktorum 2 aylık bi tedavi uyguluyor şimdi flora bozukluğundan kaynaklıymış benimkisi tedavi bitince söylediklerini deneyeceğim:)
Merhaba probiyotikli fitil ve borik asit içeren vajinal duş kullanmanızı öneririm aynı zamanda ağızdan da probiyotik kullanmalısınız ve tüm bunları en az 6 devam ettirmelisiniz ben regl sonrası duşu ve fitili uyguluyorum tekrarlamaması için uzun soluklu bunu uygulamalısınız maalesef benim akıntım yoktu yanmam hafif kaşıntım ilişkide de yanmam vardı birde benim doktorum 6 aylık her regl ilk dönemi mantar ilacı içiyorum yani ayda 1 tane oluyor duruma göre bu ilaçları haftalık kullananlar da varmış ama probiyotikli fitilin işe yarayacağını düşünüyorum kullandınız mı daha önceMerhaba doktorunuz nasıl bir tedavi öngördü. Benim de kokusuz kaşıntısız idrar sırasında yanma yapmayan ama geçmeyen sarı bir akıntım var. Asla geçmiyor. Kullanmadığım antibiyotik fitil falan kalmadı. Kusura bakmayın bu konu için şu an üye oldum nasıl alıntı yapılır bilemediğimden direkt konuya yazdım
Hayır kullanmadım sadece doktorların verdiği antibiyotikleri ve ilaç olan fitilleri kullandım. Ama ben de bir çok yerde bu sizin kullandıklarınızın iyi geldiğini okudum. 6 ay boyunca regl dönemi hariç sürekli kullanacağız değil mi? Regl sonrası duşunuz hangisi acaba?Merhaba probiyotikli fitil ve borik asit içeren vajinal duş kullanmanızı öneririm aynı zamanda ağızdan da probiyotik kullanmalısınız ve tüm bunları en az 6 devam ettirmelisiniz ben regl sonrası duşu ve fitili uyguluyorum tekrarlamaması için uzun soluklu bunu uygulamalısınız maalesef benim akıntım yoktu yanmam hafif kaşıntım ilişkide de yanmam vardı birde benim doktorum 6 aylık her regl ilk dönemi mantar ilacı içiyorum yani ayda 1 tane oluyor duruma göre bu ilaçları haftalık kullananlar da varmış ama probiyotikli fitilin işe yarayacağını düşünüyorum kullandınız mı daha önce
Evet 6 ay boyunca her regl bitişinde 5-7 gün arasında kullanıyorsunuz ben günde bir tane kullanıyordum ama siz durumunuza göre sabah ve akşam kullanabilirsiniz alacağınız fitil probiyotiğin prospektüsüne bakın muhakkak vajinal duşun doktorum pek fark etmeyeceğini söyledi borifem ve borefect kullandım benHayır kullanmadım sadece doktorların verdiği antibiyotikleri ve ilaç olan fitilleri kullandım. Ama ben de bir çok yerde bu sizin kullandıklarınızın iyi geldiğini okudum. 6 ay boyunca regl dönemi hariç sürekli kullanacağız değil mi? Regl sonrası duşunuz hangisi acaba?