Vajinal gaz neden olur?

Uye12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
317
38
18
41
Vajinal gaz neden olur? Kimlerde ve hangi durumlarda olur? Vajinal gaz idrar yolu enfeksiyonu veya vajinal enfeksiyon yüzünden olur mu?

Penisin vajinayi tam kavrayamadigı zamanlarda içeri hava girmesinden dolayı oluyor. Idrar yoluyla bir alakası yok

Penisin vajinayi tam kavrayamadigı zamanlarda içeri hava girmesinden dolayı oluyor. Idrar yoluyla bir alakası yok
Emin misiniz? Sadece ilişki durumlarında olduğunu düşünmüyorum çünkü bakire olanlarda da olduğunu duydum.

İlişkı sırasında olan gaz cikartirmis gibi cok olur yani sesi falan rahatsz eder. Sizinki daha az ozaman. Vajinanizda genisleme olmustur yada akinti vardir bunlardanda kaynakli olabilir
İlişki yaşamadan olan bir durum benimki. Biraz fazla çıktı ama anlam veremedim. Konu daha detaylı aslında ama. Ve ilişki sonrası yaşayanlar da var ama benim anlamadığım konu ilişkiden sonra yaşayanlar saatler sonra mı bunu yaşar yoksa ilişki bittikten kısa süre sonra mı yaşar?

Bakire iken bende olurdu özellikle adet dönemindeyken.İlişki sırasında da oluyor bazen.Çok şaşırtıcı bir şey ama oluyor yani

Bakire iken bende olurdu özellikle adet dönemindeyken.İlişki sırasında da oluyor bazen.Çok şaşırtıcı bir şey ama oluyor yani
Adet dönemi değil de ameliyat sonrası yaşadım bunu. Bundan dolayı garip geldi.

İlişki yaşamadan olan bir durum benimki. Biraz fazla çıktı ama anlam veremedim. Konu daha detaylı aslında ama. Ve ilişki sonrası yaşayanlar da var ama benim anlamadığım konu ilişkiden sonra yaşayanlar saatler sonra mı bunu yaşar yoksa ilişki bittikten kısa süre sonra mı yaşar?
Olabilir bence takilmayin dedigim gibi akıntı gelirken havayla gecmistir vajinadan yada iceri hava grecek bi hareket yapmssinizdir. Benim dedigm ilişki esnasında oluyor yada iliski bittikten sonra ıkınacak bi hareket yaptignzda geliyo gaz

Olabilir bence takilmayin dedigim gibi akıntı gelirken havayla gecmistir vajinadan yada iceri hava grecek bi hareket yapmssinizdir. Benim dedigm ilişki esnasında oluyor yada iliski bittikten sonra ıkınacak bi hareket yaptignzda geliyo gaz
Cevabınız için teşekkür ederim ama anlamadığım konu şu; ilişki sonrası yaşanan durum saatler sonra ıkınınca mı yoksa ilişkinin hemen ardından ıkınınca mı oluyor? Çünkü ben ameliyat oldum ve 5 saat sonra bunu yaşadım. Çok garip geldi.

Spor veya egzersiz yapmadım. İdrar yolu enfeksiyonu olduğunu biliyorum. Vajinal enfeksiyon var mı bilmiyorum ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabınız için teşekkür ederim ama anlamadığım konu şu; ilişki sonrası yaşanan durum saatler sonra ıkınınca mı yoksa ilişkinin hemen ardından ıkınınca mı oluyor? Çünkü ben ameliyat oldum ve 5 saat sonra bunu yaşadım. Çok garip geldi.
Sizin hareketlerinize baglı nezaman gaz çıkısi olacagı saatler sonrasndada gelebilir iliski bitimindede gelebilir. Gaz ileriye gtmisse çıkışı gec olcaktir anlamadgm şu ilişki yaşamadıysanız neden ikidir ilişki sonrasını soruyosunz. Ne ameliyati oldunuz acaba gecms olsun

Yani o pozisyona göre değişiyor. İçeri hava dolarsa toparlandıktan sonra oluyor illaki. Normal bişey bu ilk başta sinir olsakta.

Kameraya el sallayın kızlar trollendiniz 😂 burnuma çok pis fake kokusu geliyo. Umarım yanılıyorumdur. Hadi by by

Back