Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok merak ediyorum bnde de oluyorVajinal gaz neden olur? Kimlerde ve hangi durumlarda olur? Vajinal gaz idrar yolu enfeksiyonu veya vajinal enfeksiyon yüzünden olur mu?
Emin misiniz? Sadece ilişki durumlarında olduğunu düşünmüyorum çünkü bakire olanlarda da olduğunu duydum.Penisin vajinayi tam kavrayamadigı zamanlarda içeri hava girmesinden dolayı oluyor. Idrar yoluyla bir alakası yok
İlişki esnası dışında hiç olmuyor mu? Bakire olanlarda olmaz mı?Bende de oluyor ilişki esnasında ama çok utanıyorum![]()
Çok çeşitli sebepleri var diye duydum. Ama herkes ilişki sırasında ve sonrasında olur diyor. Bir türlü anlayamadım.Bende çok merak ediyorum bnde de oluyor
Evlimisiniz bekarmıEmin misiniz? Sadece ilişki durumlarında olduğunu düşünmüyorum çünkü bakire olanlarda da olduğunu duydum.
Bekarım.Evlimisiniz bekarmı
İlişkı sırasında olan gaz cikartirmis gibi cok olur yani sesi falan rahatsz eder. Sizinki daha az ozaman. Vajinanizda genisleme olmustur yada akinti vardir bunlardanda kaynakli olabilirBekarım.
İlişki yaşamadan olan bir durum benimki. Biraz fazla çıktı ama anlam veremedim. Konu daha detaylı aslında ama. Ve ilişki sonrası yaşayanlar da var ama benim anlamadığım konu ilişkiden sonra yaşayanlar saatler sonra mı bunu yaşar yoksa ilişki bittikten kısa süre sonra mı yaşar?İlişkı sırasında olan gaz cikartirmis gibi cok olur yani sesi falan rahatsz eder. Sizinki daha az ozaman. Vajinanizda genisleme olmustur yada akinti vardir bunlardanda kaynakli olabilir
Adet dönemi değil de ameliyat sonrası yaşadım bunu. Bundan dolayı garip geldi.Bakire iken bende olurdu özellikle adet dönemindeyken.İlişki sırasında da oluyor bazen.Çok şaşırtıcı bir şey ama oluyor yani
Olabilir bence takilmayin dedigim gibi akıntı gelirken havayla gecmistir vajinadan yada iceri hava grecek bi hareket yapmssinizdir. Benim dedigm ilişki esnasında oluyor yada iliski bittikten sonra ıkınacak bi hareket yaptignzda geliyo gazİlişki yaşamadan olan bir durum benimki. Biraz fazla çıktı ama anlam veremedim. Konu daha detaylı aslında ama. Ve ilişki sonrası yaşayanlar da var ama benim anlamadığım konu ilişkiden sonra yaşayanlar saatler sonra mı bunu yaşar yoksa ilişki bittikten kısa süre sonra mı yaşar?
Cevabınız için teşekkür ederim ama anlamadığım konu şu; ilişki sonrası yaşanan durum saatler sonra ıkınınca mı yoksa ilişkinin hemen ardından ıkınınca mı oluyor? Çünkü ben ameliyat oldum ve 5 saat sonra bunu yaşadım. Çok garip geldi.Olabilir bence takilmayin dedigim gibi akıntı gelirken havayla gecmistir vajinadan yada iceri hava grecek bi hareket yapmssinizdir. Benim dedigm ilişki esnasında oluyor yada iliski bittikten sonra ıkınacak bi hareket yaptignzda geliyo gaz
Sizin hareketlerinize baglı nezaman gaz çıkısi olacagı saatler sonrasndada gelebilir iliski bitimindede gelebilir. Gaz ileriye gtmisse çıkışı gec olcaktir anlamadgm şu ilişki yaşamadıysanız neden ikidir ilişki sonrasını soruyosunz. Ne ameliyati oldunuz acaba gecms olsunCevabınız için teşekkür ederim ama anlamadığım konu şu; ilişki sonrası yaşanan durum saatler sonra ıkınınca mı yoksa ilişkinin hemen ardından ıkınınca mı oluyor? Çünkü ben ameliyat oldum ve 5 saat sonra bunu yaşadım. Çok garip geldi.
İlişki yaşamadan olan bir durum benimki. Biraz fazla çıktı ama anlam veremedim. Konu daha detaylı aslında ama. Ve ilişki sonrası yaşayanlar da var ama benim anlamadığım konu ilişkiden sonra yaşayanlar saatler sonra mı bunu yaşar yoksa ilişki bittikten kısa süre sonra mı yaşar?
Ne saçmalıyorsun? anlayamadım.Kameraya el sallayın kızlar trollendinizburnuma çok pis fake kokusu geliyo. Umarım yanılıyorumdur. Hadi by by