kizlar ara sira mantar oluyorum.son oldugumun tedavisi yeni bitti temizlendim..acaba ara sira fitil kullansam zarari olurmu.yani bisey olmadan onlem icin.antibiyotiksiz,oylesine?
kizlar ara sira mantar oluyorum.son oldugumun tedavisi yeni bitti temizlendim..acaba ara sira fitil kullansam zarari olurmu.yani bisey olmadan onlem icin.antibiyotiksiz,oylesine?
avondan vajınal sıvı temezıyelyıcı veya sızın tercıh ettıgınız marka genıtal temızleme sıvı sabun kullanın
sonrasında ıyı kurulayın
havuza degıl denıze gırın
ortak kullanım alanlarını kullanmayın vs
agdacıya gıtmeyın lazer yaptırın
mantar kremi neyse ama fitil ya da ıcılen kapsuller ara kanama yapar bılgın olsun.
yukardakılerı uygula gececektır
avondan vajınal sıvı temezıyelyıcı veya sızın tercıh ettıgınız marka genıtal temızleme sıvı sabun kullanın
sonrasında ıyı kurulayın
havuza degıl denıze gırın
ortak kullanım alanlarını kullanmayın vs
agdacıya gıtmeyın lazer yaptırın
mantar kremi neyse ama fitil ya da ıcılen kapsuller ara kanama yapar bılgın olsun.
yukardakılerı uygula gececektır
Akması normal. Ama bir müddet ayağa kalkmayın. Gece uyguluyorsanız sabaha kadar kalkmasanız daha etkili olur.
Bir de fitili mümkün olduğunca derine itmeye çalışın.
Fitilo yerlestirdikten sonra 1 2 saat kadar yerinden kalkmayacaksin. Gerci birazi yine akar. Benim de akıyor. Mesela gece kullanıyorum. Sabah kalkip tuvalete gidiyorum akıyor.
zaten gunde bır defa oda gece ılacın prekbektusunde yarım saat kalkmayın yazıyor ama genede bayagı akmıs bende acaba beceremıyormuyum dıe dusunmustum cok tsk ederım ılgınıze cok sagolun