• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal fitil???

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
kizlar ara sira mantar oluyorum.son oldugumun tedavisi yeni bitti temizlendim..acaba ara sira fitil kullansam zarari olurmu.yani bisey olmadan onlem icin.antibiyotiksiz,oylesine?

Benimde arada kötü koku hissettiğim oluyor canm ben kullanıyorm bir defa geciyor zaten hemen ama yine de danısmadan kullanma derim gereksiz yere

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizlar ara sira mantar oluyorum.son oldugumun tedavisi yeni bitti temizlendim..acaba ara sira fitil kullansam zarari olurmu.yani bisey olmadan onlem icin.antibiyotiksiz,oylesine?

günlük ada cayı ıcmeyı alıskanlık halıne getırın

avondan vajınal sıvı temezıyelyıcı veya sızın tercıh ettıgınız marka genıtal temızleme sıvı sabun kullanın
sonrasında ıyı kurulayın
havuza degıl denıze gırın
ortak kullanım alanlarını kullanmayın vs

agdacıya gıtmeyın lazer yaptırın

mantar kremi neyse ama fitil ya da ıcılen kapsuller ara kanama yapar bılgın olsun.
yukardakılerı uygula gececektır

unutmadann günde bir bardak ayran için

günlük ada cayı ıcmeyı alıskanlık halıne getırın

avondan vajınal sıvı temezıyelyıcı veya sızın tercıh ettıgınız marka genıtal temızleme sıvı sabun kullanın
sonrasında ıyı kurulayın
havuza degıl denıze gırın
ortak kullanım alanlarını kullanmayın vs

agdacıya gıtmeyın lazer yaptırın

mantar kremi neyse ama fitil ya da ıcılen kapsuller ara kanama yapar bılgın olsun.
yukardakılerı uygula gececektır

unutmadann günde bir bardak ayran için
tesekkurler mutttlaka uygulucam.ayrica cok pratik cozumler bunlar.ins korur beni bu illetten ..

tesekkurler mutttlaka uygulucam.ayrica cok pratik cozumler bunlar.ins korur beni bu illetten ..

Rica ederım en az 6 ay uygularsanız tekrarlamaz
Bı ayran ıcmek
Ada cayı gunluk seler ıste

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlarya neo penotran vajınal fıtıl kullanıyorum fakat fıtılı yaptıktan bellı bır sure sonra erıyıp akıyor hayatımda ılk kez vajınal fıtıl kullanıyorum akması normal mı yada akmamasımı gerekıyor aktıgı zaman fayda saglıyormu nasıl oluyor hıc bır bılgım yok lutfen benı acıl bılgılendırırmısınız sımdıden cok tesekkur ederım

Akması normal. Ama bir müddet ayağa kalkmayın. Gece uyguluyorsanız sabaha kadar kalkmasanız daha etkili olur.
Bir de fitili mümkün olduğunca derine itmeye çalışın.

merhaba kızlarya neo penotran vajınal fıtıl kullanıyorum fakat fıtılı yaptıktan bellı bır sure sonra erıyıp akıyor hayatımda ılk kez vajınal fıtıl kullanıyorum akması normal mı yada akmamasımı gerekıyor aktıgı zaman fayda saglıyormu nasıl oluyor hıc bır bılgım yok lutfen benı acıl bılgılendırırmısınız sımdıden cok tesekkur ederım

Fitilo yerlestirdikten sonra 1 2 saat kadar yerinden kalkmayacaksin. Gerci birazi yine akar. Benim de akıyor. Mesela gece kullanıyorum. Sabah kalkip tuvalete gidiyorum akıyor.

zaten gunde bır defa oda gece ılacın prekbektusunde yarım saat kalkmayın yazıyor ama genede bayagı akmıs bende acaba beceremıyormuyum dıe dusunmustum cok tsk ederım ılgınıze cok sagolun

Back