Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar ara sira mantar oluyorum.son oldugumun tedavisi yeni bitti temizlendim..acaba ara sira fitil kullansam zarari olurmu.yani bisey olmadan onlem icin.antibiyotiksiz,oylesine?
tesekkurler mutttlaka uygulucam.ayrica cok pratik cozumler bunlar.ins korur beni bu illetten ..günlük ada cayı ıcmeyı alıskanlık halıne getırın
avondan vajınal sıvı temezıyelyıcı veya sızın tercıh ettıgınız marka genıtal temızleme sıvı sabun kullanın
sonrasında ıyı kurulayın
havuza degıl denıze gırın
ortak kullanım alanlarını kullanmayın vs
agdacıya gıtmeyın lazer yaptırın
mantar kremi neyse ama fitil ya da ıcılen kapsuller ara kanama yapar bılgın olsun.
yukardakılerı uygula gececektır
unutmadann günde bir bardak ayran için
tesekkurler mutttlaka uygulucam.ayrica cok pratik cozumler bunlar.ins korur beni bu illetten ..
merhaba kızlarya neo penotran vajınal fıtıl kullanıyorum fakat fıtılı yaptıktan bellı bır sure sonra erıyıp akıyor hayatımda ılk kez vajınal fıtıl kullanıyorum akması normal mı yada akmamasımı gerekıyor aktıgı zaman fayda saglıyormu nasıl oluyor hıc bır bılgım yok lutfen benı acıl bılgılendırırmısınız sımdıden cok tesekkur ederım