Vajinal Fitil Sonrası Kanama

Lavinya0910

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2023
14
3
6
20
Merhabalar bende vajinal enfeksiyon vardı doktor antibiyotik ve fitil vermişti antibiyotik Flagly fitil ise Gynomax ben bunları kullanfım toparlandım. 1 sene fln geçti. Şimdide ben yine enfeksiyon belirtileri vardı sağlık ocağı doktoruma bu ikisini yazdırdım ve kullanmaya başladım. Adetim 10 gün oldu biteli ben fitili kullanmaya başlayalı 3.gün hafif kanli leke dün ve bugünden beri adet oluyormuşum gibi kanamam var.Geçen sene kullandığımda hafif iltihaplı kan akmkştı sadece bir kere. Ama şimdi 2 gündür adet oluyormuş gibi yoğun kanamam var korkuyorum. Fitil sizde kanama yaptımı?

Böyle şeyler tehlikeli olabilir. Tedavi edilmemiş enfeksiyonlar kısırlığa kadar sebep olabiliyor. Kadın doğum doktoruna gitmek en doğrusu. Normal şartlarda fitil bende kanama yapmıyor. Başka bir şey vardır belki.

Bilmiyorum fitili bırakıcam Ramazan biter bitmez doktora gidicem sadece böyle bir sıkıntı yaşayan var mı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…