• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal fitil ornisid

Nursez164

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2019
135
86
98
33
Kızlar merhaba vajinal fitil ornisid i kullanan var mı aramızda herhangi bir yan etkiyle karsilasan oldu mu. Rahim filmimde sol tubada hidrosalpenk cikinca doktorum başka bi fitil vermişti son muayenemde tedavi değiştiriyorum diyip ornisid yazdı. Bu arada hidrosalpenks sendromu olup bu şekilde tedavi gören var mı bana devamlı antibiyotik verip duruyor 3 ay sonra filmi tekrarlayacaz dedi ocak ayında 3 ayım doluyor

Kızlar merhaba vajinal fitil ornisid i kullanan var mı aramızda herhangi bir yan etkiyle karsilasan oldu mu. Rahim filmimde sol tubada hidrosalpenk cikinca doktorum başka bi fitil vermişti son muayenemde tedavi değiştiriyorum diyip ornisid yazdı. Bu arada hidrosalpenks sendromu olup bu şekilde tedavi gören var mı bana devamlı antibiyotik verip duruyor 3 ay sonra filmi tekrarlayacaz dedi ocak ayında 3 ayım doluyor
Tam 1 aydır kullanıyorum fitili rahim ağzında kızarıklık ve iltihap nedeniyle hiç bir yan etkisini görmedim

Canım merhaba bende de aynı durum var bir tüpümde sıvı birikmesi varmış doktorum bana bi antibiyotik verdi idrar tahlili veriyorum temiz çıkıyor ama yanma oluyor sürekli fitil felanmı kullanmamız gerek enfeksiyonmu yapıyor acaba o sıvı birikmesi sürekli dün bitti antibiyotiğim sabahtan beri mide bulantısı karnımda tuhaf tuhaf ağrılar var şişkinlik var gibi ne beter bişeymiş eğer o sıvı birikmesinden oluyorsa kimi çağresi var diyor kimi yok diyor açılmaz diyenler var hamile de kalınmıyor galiba böyle Allahım yardım etsin zor durum

Canım merhaba bende de aynı durum var bir tüpümde sıvı birikmesi varmış doktorum bana bi antibiyotik verdi idrar tahlili veriyorum temiz çıkıyor ama yanma oluyor sürekli fitil felanmı kullanmamız gerek enfeksiyonmu yapıyor acaba o sıvı birikmesi sürekli dün bitti antibiyotiğim sabahtan beri mide bulantısı karnımda tuhaf tuhaf ağrılar var şişkinlik var gibi ne beter bişeymiş eğer o sıvı birikmesinden oluyorsa kimi çağresi var diyor kimi yok diyor açılmaz diyenler var hamile de kalınmıyor galiba böyle Allahım yardım etsin zor durum
Malesef canım hidrosalpenks olupta normal yolla hamile kalan yok genelde ya laparoskopi yada tüp bebek öneriyor doktorlar. Ben eylülde laparoskopi oldum gebelik hala gerçekleşmedi bu günde kontrolden yeni geldim 5 ay daha yumurta takibine devam ederiz sonuç alamazsak tüp bebek deneriz dedi doktorum. Bu arada laparoskopi ile açılan tüplerin tekrar yapışma durumu da var bilgin olsun canım o kadar sıkkın ki boşu boşuna bıçak altına yatmış gibi hissediyorum

Yaa geçmiş olsun canım benim de yorumları yazılanları okudukça canım sıkılıyor dediğin gibi ameliyat yaptırıncada zararlarıda var diyorlar benimde moralim bozuk psikolojik olarak da çöktüm iyice bi yandan da Allahtan umut kesilmez belki bi mucize olur bilemeyiz ki🍀

Yaa geçmiş olsun canım benim de yorumları yazılanları okudukça canım sıkılıyor dediğin gibi ameliyat yaptırıncada zararlarıda var diyorlar benimde moralim bozuk psikolojik olarak da çöktüm iyice bi yandan da Allahtan umut kesilmez belki bi mucize olur bilemeyiz ki🍀
Tabii canım Allahtan ümit kesilmez inancını kaybetme illaki olacak illaki bizimde kucağımız dolacak vardır bir vakti saati sabır çekmekten başka bişe gelmiyor elden. Ama ameliyat sonrası ben bir zarar görmedim herhangi bişe olmadı yanii eğer öyle bir durumun varsa doktoruna güveniyorsan ol 1 haftada ayağa kalktım ben dikişlerden sonra çare olacaksa doktorun da önerdiyde ol korkulacak bişe değil laparoskopi canım

Bi bakalım canımda çatlatma iğnesine başlarız demişti değiştiririm büyük ihtimal doktorumu çok fazla bilgi vermedi çok memnun kalmamıştım zaten tüp bebek diyodu sürekli bide Allahtan ümit kesilmez drdiğin gibi imtihan oluyoruz sabredecez yapacak bir şey yok 🌼

Back
X