Vajinal fitil kullanımı

Elizabeth1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2022
1.041
292
26
Kizlar ya doktor mantar için vajinal fitil verdi vajinama yerleştirdim ama kullanımı tam olarak nasıl iyice derinine mi itmek gerekiyo elimle dokununca hissediyorm fitili kullanan var mı varsa lütfen yardımcı olur musunuz

Yüzeysel koyup bırakmıyoruz parmağımızı da peşinden sokuyoruz zaten boşluğa düşüyo

Parmağınızla gittiği yere kadar ittirmeniz gerekiyor, elinizi öncesinde yıkmayı unutmayın

Bilemiyorum canım. Bende yanma olmuyordu.
Mantardan dolayi icerde bir tahribat olusuyor o yuzden yanma yapmasi normal. Ben de mantar olmustum ilk fitilim de aglatacak kadar yanma olmustu. Fitili de orta parmaginizi (en uzun parmak oldugu icin) tamamen uceri girecek kadar ittirip sokun. Bakilinca disardan gorulmeyecek. Oyle bosluga dusme gibi bir histe olmaz zaten.

Mantardan dolayi icerde bir tahribat olusuyor o yuzden yanma yapmasi normal. Ben de mantar olmustum ilk fitilim de aglatacak kadar yanma olmustu. Fitili de orta parmaginizi (en uzun parmak oldugu icin) tamamen uceri girecek kadar ittirip sokun. Bakilinca disardan gorulmeyecek. Oyle bosluga dusme gibi bir histe olmaz zaten.
Aynen canm ilk gün acemilige geldi sanırım bide esim koydu koyamamis o ikinci üçüncü günler kendim koydum oldu dediğin gibi görünmüyordu bakınca birde yanma sadece ilk gün gerçekleşti ikinci gün hissetmedim.

Aynen canm ilk gün acemilige geldi sanırım bide esim koydu koyamamis o ikinci üçüncü günler kendim koydum oldu dediğin gibi görünmüyordu bakınca birde yanma sadece ilk gün gerçekleşti ikinci gün hissetmedim.
Yanmayi ben de sadece ilk fitilde hissettim. Cok guclu fitiller ilk fitil bile buyuk oranda iyilesmeye yardimci oluyor bence o yuzden digerlerinde yanma olmuyor.

Yanmayi ben de sadece ilk fitilde hissettim. Cok guclu fitiller ilk fitil bile buyuk oranda iyilesmeye yardimci oluyor bence o yuzden digerlerinde yanma olmuyor.
Bencede öyle bakalm umarım işe yarar normalde aslında çok rahatsız etmiyodu ben gebelik istediğim için o yüzden kullanmak zorunda kaldım. Sizin geçti mi fitil kullanımından sonra

Evet ben probiyotik ve 2 adet fitil kullandim gecti. yumurta toplama isleminden sonra doktorun verdigi antibiyotikten oldu benim. Sukur kurtuldum hemen.

X