Vajinal fitil kullananlar

ffnurrr98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2021
73
17
28
Arkadaşlar merhaba üç gün önce doktora gittim alt muayene yaptı ve vajinal enfeksiyon var diye fitil verdi üç kullanımlık ama nasıl kullanacağımı anlatmadı ilk gün akşam kullandım gece değil yarım saat içinde aktı ama iyice ittim içine ikinci gün gece yatarken kullandım sabah aktı hepsi üçüncü günde normal akşam kullandım oda yarım saat içinde aktı hiç ilişkide bulunmadım kullanırken ama yorumları okuduğumda kullanırken çok akıntıları olanlar olmuş bende olmadı normal mı sizce normal ilaç eridikten sonra dışarı attı etkisi olmuşmudur on gün sonra kontrol verdi sadece

Çok geçmiş olsun canım. Normaldir.
Ama fitili kullanırken yarım saat bir saat arası hiç kalkma bende baya kullandım akıyordu hep ama zaten o ulasacagı yere ulasıyor. Tedavisini yapıyor. Ama kullandıktan kısa süre sonra kalkmaman lazım

Teşekkür ederim canım ilk kullandığımda hemen kalktım ikincide sabaha kadar durdu üçüncüde yarım saat falan uzandım bekledim ilkinde bilgim olmayınca etki edermi diye tereddüt ettim

Teşekkür ederim canım ilk kullandığımda hemen kalktım ikincide sabaha kadar durdu üçüncüde yarım saat falan uzandım bekledim ilkinde bilgim olmayınca etki edermi diye tereddüt ettim
Hemen kalkarsan çıkar canım ben aksamları kullanıyordum uyumadan evvel sırtüstü bile uzanıyordum sabaha çıkıyordu yani çıkmaso sa normal bir saat beklemek givi bir vaktin varsa bekle çıkarsa da çıksın zaten ilaç yerine ulaşıyor

Ben o kadar çok fitil kullandım ki bana bayan fitil diyebilirsiniz

Fitili ne kadar derine isterseniz o kadar iyi tabi. Ama ne yaparsanız yapın çözündükten sonra mutlaka biraz da olsa geri geliyor ya da enfeksiyon, mantar gibi şeyler akıyor.. Onu hala çözemedim ama o normal.. Doktoruma da sormuştum normal demişti..

Başlarda bende beceremiyordum ama şuan uzman fitil koyucuyum yanlış anlaşılmasın sadece kendime koyuyorum eheheheheheee

Bende ilk defa kullandım doktor da her hangi bi kullanım şekli söylemedi zaten üç tane yazmış onuda kafama göre kullanmış gibi oldum ama bende derine ittim sadece uzanıp çok beklemedim cözününce hemen attı dışarı inşallah etki etmiştir

Ama hep yatarken gece uyumadan önce kullanıyorum ben doktor bana öyle demişti. Merak etme o gittiyse içeri mutlaka faydasını görürsün diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…