- 16 Ağustos 2023
- 150
- 18
- 27
-
- Konu Sahibi duygutekin1336
soru yerlestirdiysen derken orayi anlamadim genelde bazılar yaptiktan sonra sabah tuvalete gittiklerin de akmış oluyor mus ama benim ki öyle olmadi niyeysemerak etme soru yerleştirdiysen sorun olmaz
doğru yerlestirdigime eminim cnm yatmadan onceden aynadan bakarak elimle iyice içeri ittirdim hatta belki sabaha kadar akmis olur diye günlük ped takmistim ama akmamis insallah işe yaramistir şuan kaşınti yok rahatladim ama akşama yine baslayacagindan eminim iyileşene kadar kullanip kullanmayacagimi doktora söylicemdoğruyerleştirdiysen klavyeden bakmadan yazınca oluyor böyle problemler evet normalde geliyor ama sürekli gelmiyor akıntı ilk idrarla beraber gelir akmadıysa merak etme bol su iç bu arada
yarar yarar pamuklu iç çamaşırı kullan muhakkak bide iş ev ortak wc giriyorsan peçete diziyorum ben dış kısmına içine de atıyorum sıçramasın diye dikkat edersen atlatırsın ayağını da sıcak tutttdoğru yerlestirdigime eminim cnm yatmadan onceden aynadan bakarak elimle iyice içeri ittirdim hatta belki sabaha kadar akmis olur diye günlük ped takmistim ama akmamis insallah işe yaramistir şuan kaşınti yok rahatladim ama akşama yine baslayacagindan eminim iyileşene kadar kullanip kullanmayacagimi doktora söylicem
Genellikle idrar yapinca belli oluyorkaşıntı şikayetiyle sağlik ocagına gitmistim krem ve fitil verdu iki tane ikincisini dün yatarken kullanmistim sabah kalktim hiç bi akıntı olmadı yani normal mi içi temizlenmişmidir bazi yorumlar okudugumda çoğu kisinin sabah kalktiginda akmış oluyor ama benim ki öyle olmadi neden acaba bilgisi olan varmi
ben boyle paylasim yaptim ama akmaması iyimiş sanırım iyice içine ittigim icinyarar yarar pamuklu iç çamaşırı kullan muhakkak bide iş ev ortak wc giriyorsan peçete diziyorum ben dış kısmına içine de atıyorum sıçramasın diye dikkat edersen atlatırsın ayağını da sıcak tuttt
çok afedersin aynadan bi kontrol edeyim dedim girişte kendimk sıkayım dedim beyaz akıntılar çıkti hepdoğruyerleştirdiysen klavyeden bakmadan yazınca oluyor böyle problemler evet normalde geliyor ama sürekli gelmiyor akıntı ilk idrarla beraber gelir akmadıysa merak etme bol su iç bu arada
nasıl belli oluyorGenellikle idrar yapinca belli oluyor
tamam işte öyle öyle geçeçk çok detay vermene gerek yoktuçok afedersin aynadan bi kontrol edeyim dedim girişte kendimk sıkayım dedim beyaz akıntılar çıkti hep
Fitilden sonra tuvalete gittin mi ? Yoksa uyudun mu ?kaşıntı şikayetiyle sağlik ocagına gitmistim krem ve fitil verdu iki tane ikincisini dün yatarken kullanmistim sabah kalktim hiç bi akıntı olmadı yani normal mi içi temizlenmişmidir bazi yorumlar okudugumda çoğu kisinin sabah kalktiginda akmış oluyor ama benim ki öyle olmadi neden acaba bilgisi olan varmi
Idrarin yapinca beyaz beyaz oluyor uzerinde yag gibi akiyor zaten fitilnasıl belli oluyor
Fitili gece uyurken koymalisinki etkisi olsun koyduktan sonra durup gezemezsin gece boyu etkisin gosteriyorçok afedersin aynadan bi kontrol edeyim dedim girişte kendimk sıkayım dedim beyaz akıntılar çıkti hep