Vajinal estetik

Cercop

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2022
3
1
44
Merhaba hanımlar ben 5 çocuk annesi 41 yaşındayım vajinal estetik olmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardimci olabilirmi doktor ismi ve fiyat konusunda. Şimdiden tşk ederim

Merhaba hanımlar ben 5 çocuk annesi 41 yaşındayım vajinal estetik olmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardimci olabilirmi doktor ismi ve fiyat konusunda. Şimdiden tşk ed

Merhaba hanımlar ben 5 çocuk annesi 41 yaşındayım vajinal estetik olmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardimci olabilirmi doktor ismi ve fiyat konusunda. Şimdiden tşk ederim
Ben hem estetik hem daraltma oldum benim oldugum hastanede kampanya vardi cok uygun devam ediyorsa tavsiye ederim goruntuden memnunum ama daraltma icin daha cinsel deneyim yasamadik 2 ay dolduktan sonra demisti doktor daha yeni doldu yasadiktan sonra iyi yada kotu onuda paylasirim

Görüntüyü keserek mi duzeltiyorlar .
Dikiş izleri daha beter hale sokmaz mi vajinayı

Geçmiş olsun bayıltıp mi yaptilar

İc dudak sorunun varsa elbette kesiyorlar dikis izi vs.belli olmuyor benim zorlu dogum yasadim ondan sonra yaptirmaya karar verdim iyiki diyorum goruntu olarak ama daraltma icin daha birsey diyemiyorum ama ihtiyacin varsa hic dusunme derim bebek gibi oluyor

Yok galiba
Hiç gormuyorum ki ben vajinami ağda jilet hiç bişey yapamam nasıl goremiyosin diye absürt gelecek ama göremiyorum

Bu arada spinal anestezi ile oldum ben muzik actilar muzik dinleyerek konusarak olduk sadece son dakikalarda karnimda baski hissetmeye baslamistim anestezi doktoru uyutmami istermisin diye sordu bende istedim sonrasini hatirlamiyorum

Benim doktorum gizli dikiş yaptı ameliyattan sonra hiç dikiş görmedim su an 1.5 Ay oldu iz yok ama yöntemleri vajina yapısına göre değişiyor sanırım. Kimisi tırtıklı oldu ameliyat sonrası demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…