merhaba arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim. Şuan bebek istiyoruz yalnız kafamda deli sorular..Çünkü bekarlığımdan beri çok fazla vajinal enfeksiyon geçiriyorum hatta bekarken kültür testinde vajinal florada bozukluk çıkmıştı. Bebek düşünmeye karar verdiğimizde de doktor kontrolüne gittim smear testinde yine enfeksiyon çıktı Cleocin %2 vajinal krem kullandım. Bunun yanı sıra karbonatlı su ile her tuvaletten sonra tahretlendim. Normalde ilişki sırasında da acı ve yanma olurdu bu nedenle kayganlaştırıcı olmadan ilişkiye giremiyordum Fakat bu kremden sonra bebek istediğimiz için kayganlaştırıcısız ilişkiye girdiğimizde bariz bir acı ve yanmam olmadı ama ara ara kokusuz hafif sarı akıntım oluyor ve vajinamda ara ara yanma hissi oluyor sanırım hala enfeksiyonum var ben yine doktora gidicem ama sizlere de sormak isterim bu kadar sık enfeksiyon yaşamış olmak bebek sahibi olmak için kalıcı bir problem oluşturur mu ? internette enfeksiyonların tüp kanallarının tıkanıklığına yol açtığını okumuştum çok morelim bozuldu çok korkuyorum küçüklüğümden beri çocuklara çok düşkünüm anne olmayı çok istiyorum. benzer problemleri yaşayan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirlerse çok sevinirim.