Vajinal enfeksiyona bitkisel önerilerinizi bekliyorum

incimnaz

CanArkadaşımÖzlüyorummm
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
3.602
30
66
İstanbul
Arkadaşlar çok titiz ve dikkatli olmama rağmen birkaç ayda bir tekrarlayan enfeksiyonum var. Doktora gidiyorum devamlı antibiyotik fitil veriyor kullanıyorum bir süre sonra tekrar enfeksiyon yaşıyorum. Bu arada belirtmek istiyorumki ben çok temiz ve titiz bir bayanım herşeye dikkat ediyorum ama bu sorun tekrarlıyor bunun bitkisel bir çözümünü bileniniz varsa lütfen paylaşırmı şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar çok titiz ve dikkatli olmama rağmen birkaç ayda bir tekrarlayan enfeksiyonum var. Doktora gidiyorum devamlı antibiyotik fitil veriyor kullanıyorum bir süre sonra tekrar enfeksiyon yaşıyorum. Bu arada belirtmek istiyorumki ben çok temiz ve titiz bir bayanım herşeye dikkat ediyorum ama bu sorun tekrarlıyor bunun bitkisel bir çözümünü bileniniz varsa lütfen paylaşırmı şimdiden teşekkürler

cevap yok sanırım :2:

merhaba, geçen sene benimde başıma geldi 3-4 ay geçmedi doktora gittim sadece benim için fitil vermişti e bi süre iyi geliyordu ama sonra tekrar ediyordu
daha sonra internette baya bi araştırma yaptım eşimle birlikte ilaç kullanmamız gerektiğini öğrendim ve doktora danışmadan bi ilaç aldım(yapmamak lazım:))aynı anda eşimde içti ve daha sonra hiç olmadı..siz kullandınızmı bu ilacı bilmiyorum ama bende işe yaradı açıkcası..tabi siz doktorunuza danışın..birde sirkeli suyun iyi geldiğini duymuştum,bi yakınım hamileliğinde ilaç kullanamadığı için doktoru önermişti..geçmiş olsun..

merhaba, geçen sene benimde başıma geldi 3-4 ay geçmedi doktora gittim sadece benim için fitil vermişti e bi süre iyi geliyordu ama sonra tekrar ediyordu
daha sonra internette baya bi araştırma yaptım eşimle birlikte ilaç kullanmamız gerektiğini öğrendim ve doktora danışmadan bi ilaç aldım(yapmamak lazım:))aynı anda eşimde içti ve daha sonra hiç olmadı..siz kullandınızmı bu ilacı bilmiyorum ama bende işe yaradı açıkcası..tabi siz doktorunuza danışın..birde sirkeli suyun iyi geldiğini duymuştum,bi yakınım hamileliğinde ilaç kullanamadığı için doktoru önermişti..geçmiş olsun..

:71: Teşekkür ederim cevabınız için bende bu sene 3 kere tekrarladı eşimde ilaç kullandı ama yine tekrarladı kadın dokturumu değiştirdim bugün başka bir doktora gittim gizli şekerinde vajinal enfeksiyonlara sebep olduğunu söyledi artık ilaç kullanmak istemiyorum bide şansımı bitkilerden deneyim dedim denicem sirkeyi

rica ederim,umarım bin derde deva olan sirke iyi gelir,birde papatya çayı kaynatılıp ılıyınca onunlada yıkayabilirsiniz bunuda denemiştim biraz fayda etmişti bana, her bünye farklı sizde belki daha çok işe yarar..şeker konusunu dikkate alın annemin bi arkadaşı aylarca enfeksiyon olduğunu sanmış ve sonunda bi doktorun tavsiyesiyle şekerine baktırmış ve şeker hastası olduğunu öğrenmişti...

rica ederim,umarım bin derde deva olan sirke iyi gelir,birde papatya çayı kaynatılıp ılıyınca onunlada yıkayabilirsiniz bunuda denemiştim biraz fayda etmişti bana, her bünye farklı sizde belki daha çok işe yarar..şeker konusunu dikkate alın annemin bi arkadaşı aylarca enfeksiyon olduğunu sanmış ve sonunda bi doktorun tavsiyesiyle şekerine baktırmış ve şeker hastası olduğunu öğrenmişti...[/QUOT

yarın bende diyabete randevu aldım baktırıcam büyük ihtimalle şeker hastası çıkıcam çünkü annemdede var bu illet inşallah şekerim çıkmazda sizin tavsiyelerinizi uygularım tekrar teşekkür ederim

Back