• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal enfeksiyon

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.624
498
kızlar vajinal enfeksiyon gibi bir durumum var kaşıntı yanma ve acı :( doktora gitmeye korkuyorum bakar diye annem bakmaz diyor sizin bildiğiniz doğal bitkisel ilaçlar var mı çok kötüyüm :(?

Bekarsan alttan bakmıyor canım ultrasonla bakıyo,büyük ihtimal mantar olmuşundur ama onunda birçok çeşidi ve farklı ilaçları var.Burdan tavsiye edilecek bişeylerle olmaz yani.

Eczaneden travogen krem al canım. Başlangıç için en basit tedavi yöntemi bu kremdir. Geçmezse sağlık ocağına gidersin. Haftada bir alınan tek tabletlik hapları var. Ondan kullanıyosun. Çeşitleri var mantarın ve kronikleşti mi kötü oluyor ama ilk defa oluyorsa kremle üstesinden gelebilirsin bence.

Bitkisel tedavi arayışını sonradan okudum. Vajina dışını elma sirkesiyle yıkamak iyi geliyormuş ama ben denemedim. Çünkü krem bana yetiyor :)

Son düzenleme:
Bekarsan alttan bakmıyor canım ultrasonla bakıyo,büyük ihtimal mantar olmuşundur ama onunda birçok çeşidi ve farklı ilaçları var.Burdan tavsiye edilecek bişeylerle olmaz yani.

çok afedersin ablacım özür dileyerek soruyorum da bikini bölgemi açmamı falan istemez dimi

Eczaneden travogen krem al canım. Başlangıç için en basit tedavi yöntemi bu kremdir. Geçmezse sağlık ocağına gidersin. Haftada bir alınan tek tabletlik hapları var. Ondan kullanıyosun. Çeşitleri var mantarın ve kronikleşti mi kötü oluyor ama ilk defa oluyorsa kremle üstesinden gelebilirsin bence.

Bitkisel tedavi arayışını sonradan okudum. Vajina dışını elma sirkesiyle yıkamak iyi geliyormuş ama ben denemedim. Çünkü krem bana yetiyor :)
çok teşekkür ederim cevabınz için çok korkuyorum doktora mı gitsem eczane den krem mı alşam elma sirkesi fena gelmedi ama içim de rahat değil ne zor iş yahu kadın olmak bu yaşımda yıldm :(

Back