Vajinal enfeksiyon

barbieeda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2024
16
-5
Vajinal enfeksiyonum var aylardır geçmiyor durmadan antibiyotik tükettim dur kurusu vs içtim benimle aynı durumda olup atlatan varmı acaba

Mantar vardi bendede uzun süre ne kullandiysam gecmedi.gecsede hop ayni hemen yine oldu. Cok igrenc birsey

En son dogal elma sirkesiyle her lavobda pamukla surdüm haftalarca, sonunda elma sirkesi gecirdi. Bunu doktorumda biliyor.
Kac sene oldu dahada olmadi cok sukur.

Yaaa peki sadece sirkeyle mi yoksa suyla karıştırıp mı ? Bide Silerek peçete kullandın mı peki

Yaaa peki sadece sirkeyle mi yoksa suyla karıştırıp mı ? Bide Silerek peçete kullandın mı peki
Sadece sirke makyaj pamuguyla her lavoba girisinde sürdum. Yani gunlük her giriste.
Ama mutlaka organik olacak.

Zaten hqftalar sonra fark ediyorsun, bende cok kasinti olurdu, o yok oluyor anliyorsun sonunda bittigini. Bi dahada gelmedi illet cok sükur

Gecmis olsun insallah isine yarar.

Çok teşekkür ederim canım

Yıllarca benimde geçmedi ben de elma sirke suyla karıştırıp tuvaletimde bulundururum hala. Organik olmalı sabah akşamda suya karıştırıp için ekstra kızılcık (cranberry) için. Süt ürünlerini kesin ya da azaltın. Probiyotik alabilirsiniz. Azalarak bitti tekrarlamasın diye sirkeye ara vermedim. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…