Yaklaşık 9 aydır geçmeyen bir vajinal enfeksiyonla uğraşıyorum 1.5 yıldır cinsel aktifim ilk idrar yolu enfeksiyonuyla başladı ve sık olurum ordan vajene mi geçti acaba diye düşünüyorum. Yumurtlama gününde başlayıp regl olana kadar süren ara kanamalarım olduğu için doktor östrojen-progestron dengesizliği dedi ve duphaston verdi şuan ara kanamam olmuyor. Belirtilerin idrar yaparken yanma ve normalde yanma, kokulu akıntı, cinsel ilişkide yanma. Defalarca doktora gittim hepsi antibiyotik ve fitil vererek kültür testi yapmadı kendim femoflor testi yaptırdığımda gardnerella ve orta düzey vajinal flora bozukluğu çıktı yine antibiyotik tedavisi ve yine olumsuz sonuç artık antibiyotik direncimin olduğunu hissediyorum ek olarak bilgi veriyim bu sorunların başında ailevi sorunlar nedeniyle büyük sinir, stres yaşadım büyük ihtimal direncim düştüğü için bu kadar şey başladı ve şuan idrar tahlilim temiz çok şükür tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonundan kurtuldum aranızda bu şekil bir vajinal enfeksiyon yaşayan ve kurtulan var mı?