Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba,yardımınıza ihtiyacım var.Çevremden kimseyle bu konuyu konuşamıyorum fikirleriniz benim için çok önemli.
Öncelikle vajinal mantar olabilceğini düşünüyorum bunun için doktora gitmem gerektiğini biliyorum ama asıl sormak istediğim
Doktor muayenesi daha iyi elbette. Zaten gidince bakire misin demiyolar evli misin bekar mısın diyo çoğu doktor ona göre muayene etmek için. Hoş bekar olsam sanki illa bakire olmak zorundayım gibi. Neyse doktoruna bekar olduğunu durumunu anlatırsan tepki göstermez merak etme kimseye bşy de demez. Mantar sadece kaşıntı şeklindeyse sirkeli su ile silebilirsin kaşıntıyı keser ama akıntın varsa tedavi şart.
Merhaba,yardımınıza ihtiyacım var.Çevremden kimseyle bu konuyu konuşamıyorum fikirleriniz benim için çok önemli.
Öncelikle vajinal mantar olabilceğini düşünüyorum bunun için doktora gitmem gerektiğini biliyorum ama asıl sormak istediğim