Vajinal enfeksiyon

bluerose96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2019
112
82
28
Merhabalar benim sürekli akintim ve vajinamda kaşıntı oluyordu doktor antibiyotik verdi bir hafta sonra düzeldi ama iki hafta sonra tekrar akintim basladi kasinti basladi sürekli bir enfeksiyon mu gelişti bende ne yapmam lazim ?

Mantar dır o bende öyleyim. 4 defa doktora gittim ama o tekrarlıyo ilaç fayda etmiyor canım.

İlaç kullandığım zaman geçiyor bende de ilaç bitince yeniden başlıyor
galiba tamamen yok edecek bi ilaç yok bu enfeksiyona

bencede kesınlıkle geçmiyor bir yıldır kullanmadıgım fitil hap krem kalmadı ancak tam geçiyor derken tekrar baslıyor ve gerçekten cok can sıkıcı bır durum eğer kesin bir çözüm bulan varsa bende merk edıyorum

Akıntı üşütmeden de kaynaklı olabilir veya kullandığınız antibiyotik mantarınıza hafif gelmiş olabilir.Kaşıntınıza en iyi gelecek olan sirkeli su.Ben onda şifa buldum deneyin bence faydasını görürsünüz.

Biraz yakıyor tabi ama etkisini hemen görürsünüz.Birkaç gün tuvaletten sonra oraya pamukla değdirmen yeterli.üzüm sirkesi olmalı diyenler de var ama benim elimde elma sirkesi vardı onu kullanmıştım.kullandığım ilaçların hiç faydasını görmemiştim.

tekrarlayan enfeksiyon sebebi mantar olmayabilir vajinal kültür yaptırın partneriniz varsa beraber tedavi olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…