- 7 Eylül 2018
- 93
- 11
- 8
- 28
- Konu Sahibi Dilarakyildirim
Vajinal enfeksiyon Kasık ağrısı, kahverengi akıntı, beyaz akıntı, idrarda kötü koku yapar mı? İdrar Yolu enfeksiyonu sandım ama temiz çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden kahverengi sümük gibi geldi iki sefer sizin de öyle miSuan yasiyorum evet akinti yesilimsi.sarimsi beyaz kokulu vajina enfeksiyonu belirtisi
Kahverengi mi sizin deKaşıntıdan yara oldu benim de süt kesiği gibi koyu akıntı![]()
Yok beyaz canımKahverengi mi sizin de
Benim de bir kere beyaz geldi iki kere kahverengiYok beyaz canım
Nasıl iğrenç bişey o acı veriyor sürekli tuvalete çıkarıyor ben maydanoz kökü kaynatıp içiyorum bide bol su iç iltihap enfeksiyon anca öyle atılıyor bide ayaklarını sıcak tutmayı dene kadınların kabusuVajinal enfeksiyon Kasık ağrısı, kahverengi akıntı, beyaz akıntı, idrarda kötü koku yapar mı? İdrar Yolu enfeksiyonu sandım ama temiz çıktı
Mantar olabilir mi canım? Beyazsa mantar oluyor genelde, yeşil sarı ise enfeksiyon. Karısıkta olabiliyor mantar artı enfeksiyonNasıl iğrenç bişey o acı veriyor sürekli tuvalete çıkarıyor ben maydanoz kökü kaynatıp içiyorum bide bol su iç iltihap enfeksiyon anca öyle atılıyor bide ayaklarını sıcak tutmayı dene kadınların kabusu![]()
OlabilirMantar olabilir mi canım? Beyazsa mantar oluyor genelde, yeşil sarı ise enfeksiyon. Karısıkta olabiliyor mantar artı enfeksiyon
Kahverengi akıntı hamile kalan kadınlarda bir iki gün gözükebiliyor canım koku varsa enfeksiyondur genital bölge temizleyicisi kullanma en kısa zamandada doktora git ileride daha büyük sıkıntılar yapabiliyor sistit olmuşsundurVajinal enfeksiyon Kasık ağrısı, kahverengi akıntı, beyaz akıntı, idrarda kötü koku yapar mı? İdrar Yolu enfeksiyonu sandım ama temiz çıktı