Vajinal enfeksiyon

Kaşıntıdan yara oldu benim de süt kesiği gibi koyu akıntı 😔

Vajinal enfeksiyon Kasık ağrısı, kahverengi akıntı, beyaz akıntı, idrarda kötü koku yapar mı? İdrar Yolu enfeksiyonu sandım ama temiz çıktı
Nasıl iğrenç bişey o acı veriyor sürekli tuvalete çıkarıyor ben maydanoz kökü kaynatıp içiyorum bide bol su iç iltihap enfeksiyon anca öyle atılıyor bide ayaklarını sıcak tutmayı dene kadınların kabusu 😟

Nasıl iğrenç bişey o acı veriyor sürekli tuvalete çıkarıyor ben maydanoz kökü kaynatıp içiyorum bide bol su iç iltihap enfeksiyon anca öyle atılıyor bide ayaklarını sıcak tutmayı dene kadınların kabusu 😟
Mantar olabilir mi canım? Beyazsa mantar oluyor genelde, yeşil sarı ise enfeksiyon. Karısıkta olabiliyor mantar artı enfeksiyon

Vajinal enfeksiyon Kasık ağrısı, kahverengi akıntı, beyaz akıntı, idrarda kötü koku yapar mı? İdrar Yolu enfeksiyonu sandım ama temiz çıktı
Kahverengi akıntı hamile kalan kadınlarda bir iki gün gözükebiliyor canım koku varsa enfeksiyondur genital bölge temizleyicisi kullanma en kısa zamandada doktora git ileride daha büyük sıkıntılar yapabiliyor sistit olmuşsundur

Back