vajinal enfeksiyon yardım edin :((

gkhnmrcn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
177
17
118
Merhaba

15 gün önce kasık bel karın agrısı ile doktora gittim arada da migdem de bulanıyordu.muayene sonucu rahim agzında enfeksiyon var dedi ve tetradox,nidazol cleocin krem verdi 3 gündür kullanıyorum ama herhangi bi gelişme yok agrılarım hala şiddetli yakma ve dondurma işlemleri varmış netten okudugum kadarı ile ama ilerde gebelik olmayabilirmiş.nişanlıyım ben çok zor durumdayım kafamda kurup kurup üzülüyorum bu konuda bana yardımcı olacak birileri olursa minnettar olurum.

lütfen bu kadar dert edip de üzülmeyin. vajinal enfeksiyonlar çok sık görülür. bende de vardı. enfeksiyonunuzun hangi tip olduğu bulgusu da çok önemli. smearde ya da kültürde, hangi tip organizmanın enfeksiyona yol açtığı bulunur ve ona göre ilaç verilir. Bazı durumlarda eşe de tedavi uygulanır hatta. Doktorunuz iyiyse hiç panik yapmanıza gerek yok. ilaçlarla geçer enfeksiyonunuz.

donma ya da yakma işlemi, rahim ağzında oluşan kızarıklıklara/yaralara uygulanır. Bu yaralara kimi zaman uzun süren enfeksiyonlar sebep olur. Benim şuan ufak bir yaram var ve çock istiyorum. doktorum bunun önemli olmadığını söyledi ve şimdilik bir fitil tedavisi öngördü. bildiğim kadarıyla bebek isteyen kadınlarda, yakma işleminden çok dondurma işlemini tercih ediyor doktorlar. Ama dediğim gibi, öncelikle ilaç tedavisini deniyorlar.

bu konuyu çok düşüp de sıkıntı etmeyin, nispeten basit problemlerler bunlar. kısa sürede de geçer inşallah. sağlıkla kalın

inşallah dediğiniz gibi olur devlet hastanelerinde çok ilgilenen doktorlar yok ilk muayeni başka doktor yaptı sonuçlarla gitttiğim gün doktor değişmişti.güvenmek istiyorum onlara ama maddi durumum olsa özele giderdim allah yardımcım olsun tüm hastalarıda yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…