- 9 Temmuz 2018
- 3
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi Pharmacist13
Merhaba arkadaşlar burada önce kendi hikayemi ve bu hastalıkla baş edebilme yöntemlerimi anlatacağım ne kadar illet bişey olduğunu yaşayanlar bilir o yüzden birazcık bile faydam dokunabilir diye paylaşmak istiyorum. Öncelikle ben bu hastalığa 1 sene önce antibiyotik kullandıktan sonra yakalandım antibiyotikler vücutta yararlı yararsız demeden bütün bakterileri Yok ediyor ve benimde bu nedenle vajinal floram bozulmuştu artık. başta pek önemsemedim geçmesini bekledim daha sonra tek kullanımlık haplar ve kremler kullandım ama akıntım ve kaşıntılarım her defasında dayanılmaz hale geliyordu 1 sene boyunca gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç yaptırmadığım test kalmadı. Ama yeşil-sarı durmak bilmeyen akıntım ve kaşıntım her defasında daha da artarak beni buluyordu. En son 2 ay önce ağlama krizleriyle birlikte kullandığım bütün antibiyotik, antifungal ve kremleri çöpe attım. Kendim bir eczacıyım ve düşünmeden edemiyorum antibiyotik yüzünden florası bozulmuş dengesi bozulmuş bir vücudu yine antibiyotikle nasıl tedavi edebilirsiniz ki? En büyük yanlış burda. Bütün ilaçları bıraktım ve doğal çözümlere yöneldim. Koca karı ilaçlarına hiç inanmayan biriydim işim ilaçlar ama ne varsa doğal olanlarda var arkadaşlar. Lütfen kullandığınız ilaçları bi kenara bırakın özellikle antibiyotikleri ve vücudunuzun normal dengesine ulaşması için çabalayın. İlk madde her gün bi kaşık çörek otunu ağzınızda hamur olana kadar çiğneyin ve suyla yutun başlarda çok acı ve mide bulandırıcı geliyor ama alışıyorsunuz çörek otu inanılmaz bir immün sistem güçlendiricisi kanser ilaçlarında bile yararlanılıyor bu bağışıklık sisteminizi güçlendirecek bana çok faydası oldu. İkinci madde vajinal flora düzenleyici ovüller kullanın. Vajinamızın doğal pH dengesi bakteri ve mantar üremesini engeller bu seviyeye getirebilmek için flora düzenleyici gynoflor tarzı ovüller kullanın. Üçüncü madde kaşıntılar için sirke ve çay ağacı yağı kullanın. Çay ağacı yağını eczanelerden alabilirsiniz kokusuda çok güzel rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Dördüncü madde mümkün olduğu kadar bol giysiler giyin etekler yada bol pantolonlar vajinanızın hava alması önemli. Bunun yanı sıra adaçayı tüketin. Bunlar hızlı çözümler değil zaman alacak ama vücudunuz zamanla eski dengesine kavuşacaktır. Bunları yaptığımdan beri daha rahatım ara ara ataklarım oluyor akıntım olabiliyor ama eskisi kadar rahatsız edici ve fazla değil ve kısa sürüyor umarım hepimiz bu dertten kurtuluruz.