• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal enfeksiyon olan varmı???

Minicikkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
96
30
38
32
Arkadaşlar allttan muayene ile doktor enfeksıyon var dedı fıtıl ve antıbıyotık verdı kullandım ama doktora gitmeden öncede sarı akıntım vardı ve şuanda ilaçlarım bitti sarı akıntım hala yoğun bir şekilde devam edıyor kullanıp sarı akıntısı bıten varmı aranızda :stop:

merhaba, sizin paylasiminiza dair deneyim yaşadım o yüzden yazmak istedim. doktora tekrar gitmeniz gerekiyor. belki enfeksiyon tam olarak geçmemiş olabilir

Tekrar doktora gidin ve bol bol limonlu şu maydanoz tuketin eşiniz ile birlikte olurken temizligunize dikkat edin özellikle eşiniz bu tur enfeksiyonlar eş yoluylada bulaşabiliyor

Tekrar doktora gidin ve bol bol limonlu şu maydanoz tuketin eşiniz ile birlikte olurken temizligunize dikkat edin özellikle eşiniz bu tur enfeksiyonlar eş yoluylada bulaşabiliyor

Bu ay hamılelık olmazsa adetten sonra tekrar gideyım ozman doktora Bol bol Su içiyorum ama birde maydonoz deneyeym

Back