Vajinal enfeksiyon lazer tedavisi

Vajinal mantar geçsin diye lazer tedavisi yaptıran var mı?3 3 seans olarak paket aldım
Mrba 3 seans vajinal akıntı için ben ocak şubat ve mart aylarında lazer tedavi oldum
Hiç geçmedi şuan hâlâ araştırıyorum daha başka ne yapabilirim diye.
Size inşallah faydası olur.
Borik asit okudum burada yapan arkadaşlar var sonuç da almışlar.
2 eczacı onermedi korkuyorum bende ters bir durum olur diye.

Mrba 3 seans vajinal akıntı için ben ocak şubat ve mart aylarında lazer tedavi oldum
Hiç geçmedi şuan hâlâ araştırıyorum daha başka ne yapabilirim diye.
Size inşallah faydası olur.
Borik asit okudum burada yapan arkadaşlar var sonuç da almışlar.
2 eczacı onermedi korkuyorum bende ters bir durum olur diye.

Bu bela lazerlede geçmiyorsa artık ne yapılır bilmiyorum. Gerçekten insan canından beziyor.
Ben hala ilaç ve fitil kullanıyorum 3. ayım olacak nerdeyse ağrım sızım kalmadı ama yoğun bir akıntı olduğu için lazeri son şans olarak deneyeceğim.

Bu bela lazerlede geçmiyorsa artık ne yapılır bilmiyorum. Gerçekten insan canından beziyor.
Ben hala ilaç ve fitil kullanıyorum 3. ayım olacak nerdeyse ağrım sızım kalmadı ama yoğun bir akıntı olduğu için lazeri son şans olarak deneyeceğim.
Ben şu kanıya vardım biraz geç oldu ama yediklerime dikkat etmem gerektiğine.
Bendeki akintiya candia teşhisi konulması ama ben ne zaman tatlı yada hazır gıda tüketsem tetikledi.
Biraz araştırdım şekerli. Hazır gıda. Ünlü mamulleri çay kahve vb tüketmiyorum şuan hindistan cevizi yağı tüketmeye başladım bu ay nasıl olacak takip edecem kendimi.
Sende bir araştır istersen candia diyeti.
Tek başına fitil antibiyotik eksik oluyor sürekli tekrar ediyor .

Ben şu kanıya vardım biraz geç oldu ama yediklerime dikkat etmem gerektiğine.
Bendeki akintiya candia teşhisi konulması ama ben ne zaman tatlı yada hazır gıda tüketsem tetikledi.
Biraz araştırdım şekerli. Hazır gıda. Ünlü mamulleri çay kahve vb tüketmiyorum şuan hindistan cevizi yağı tüketmeye başladım bu ay nasıl olacak takip edecem kendimi.
Sende bir araştır istersen candia diyeti.
Tek başına fitil antibiyotik eksik oluyor sürekli tekrar ediyor .

Zaten kaşıntım ağrım kalmadı sadece aşırı bir akımtım var. İlaçlar o konuda işe yaradı galiba. Enfeksiyonun geçti ama mantar hala devam ediyor. Lazere gideceğim büyük ihtimal. Ama yediklerime de dikkat etmem gerek. Boğazımı tutabilirim umarım. Öyle takibini de yapacağım

X