vajinal enfeksiyon için hangi ilaç iyi geldi size ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sttd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sttd

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
92
64
16
Şanlıurfa
doğumumu yurt dışında yaptım daha yeni geldim oğlum 10 aylık oldu bir aydır akıntım var normal bişeydir dedim ama geçmiyor kullanıp faydasını gördüğünüz bir ilaç varmı

Son düzenleme:
doğumumu yurt dışında yaptım daha yeni geldim oğlum 10 aylık oldu bir aydır akıntım var normal bişeydir dedim ama geçmiyor kullanıp faydasını gördüğünüz bir ilaç varmı

canım ben hiç doğum yapmadım ama bendede oldu unısefın dıe bı antıbıyotık ıgne ve antıbıyotık hap kullandım 1 ayda ancak gectı ama emzırıyorsan sakıncalı senın ıcın ıstersen sogan kürü yap o bütün ıltıhaplara faydalı ve hıc bı yan etkısı yok

ben cok uzun yıllar mantar akıntı sorunu yasadım ve gitmediğim doktor yaptırmadığım tahlıl kullanmadığım ilaç kalmadı sureklı tekrar edıyordu cozumu amerikada buldum.market gibi eczaneleri var ordan probiyotik kapsüllerden aldım ve tam bir kutu kullandım ve sukurler olsun artık olmuyorum. akıntın hala devam edıyorsa once tahlil yaptırmalısın doktorun verdiği ilacın yanında istersen doğal yollardan yoğurt kefir gibi gıdalardan istersen benim gibi hap alarak vücut direncini arttırabilirsin herhangi bir yanetkisi olmuyo.
geçmiş olsun.

Meraba arkadaşlar ben aranızda bayadır varım ama sayfaya giremiyordum kızlar 24 yaşındayım 4yıllık evliyim 1kızım var sorunum AKINTI ve kokulu artık dayanamıyorum son 3 gündür idrarda yanma ve sıkıştım sanıyorum gidiyorum yok ama yanma var iç çamaşırım ıslak ve pis bir koku sanıyorum dışardanda alınıyo bu koku olayı lütfen yardımcı olun bana napmam gerekiyo doktorada gittim fitil iğne ilaç fayda etmedi cevaplarınız için şimdiden telekkürler...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba. Bu mantar Probiyotikler ile iyileşiyormuş. Nette araştırma yaparken buldum bende...ilgimi çekti sizinlede paylaşmak istedim.
Probiyotikler ile Tedavi Edilen Hastalıklar
Probiyotiklerin yapısı bir kez bozulmuşsa, tekrar takviye edilerek normal yapısına kavuşması için uzun süre probiyotik takviyesi kullanılması gerekir. En az 12 ay süreyle takviye edilmesi gereklidir.

• Tedavi edilemeyen, tekrarlayan iltihabi hastalıklar (Enfeksiyonlar)
  • Mantar (Candida) enfeksiyonları
  • Çocuklarda görülen pamukçuk
  • Şeker Hastalığı (Diyabet)
  • Romatizmal Hastalıklar
  • Hashimato hastalığı
  • Sedef hastalığı
  • Multiple Skleroz (MS)
  • Otizm
  • Depresyon
  • Kronik yorgunluk
  • Çocuklarda öğrenme bozuklukları
  • Dikkat eksikliği
  • Baş ağrısı
  • Şizofreni
  • Besin tahammülsüzlükleri ve besin alerjileri (Gıda intoleransları)
  • Vitamin eksiklikleri
  • Üst ve alt solunum yolu enfeksiyonları (Zatürre, Bronşit, Sinüzit, Orta kulak iltihapları, Nezle, Grip vb.)
  • Ülseratif kolit
  • Crohn hastalığı
  • İrritabl bağırsak sendromu
  • Reflü

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar
Bende vajinal enfeksiyon vardi hamile kalmami engelliyodu. Doktor birsürü hap ve fitil verdi ise yaramadi. Megersem rahim agzinda yaram varmis iltihapli akinti yani enfeksiyon ondanmis . Yarami yakti doktor kurtuldum enfeksiyondan. Yaraniz varmi diye bi baktirin her doktorda görmüyor maalesef . Ben doktor degistirdikten sonra ortaya cikti.

bnce doktorun verdiği ilaç dısında başka ilaç kullnmak saçma cunku bska zararlar ortaya cıkarabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…