Vajinal bölgemde siğil

meleim90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
87
13
38
34
kizlar selam 6 aylık hamileyim ve makat kısmımda elime gelen sivilce gibi biseyelr cikti.Doktoruma
Sordum cinsel yolla bulasabilicek. Molluscium contagisium diye enfeksiyonel bisey oldugunu söyledi bulasici birseymis havlu camasir kullanimi ile de bulasabilirmis ama bunlari hic yapmadim cinsel yolla bulasir diyo heryerde.ama eşimde hic belirtisi yok.bu konuda fikri olan esim hamileyim
Diye baskasi ile birlikte oldu da bana o şekilde mi gecti bu diye düşünmekten kendimi alamıyorum

Cani mAlaesef benimde var.6 haftalik hamileydim ciktiginda ve bana feci derecede agri verdi.ama bebek kucuk diye hic bir sey kullanamadim.simdi 12 haftadayiz.vajina girisinde 4 tane duruyor iliski sirasindada cok acitiyor.duydugum kadariyla onu yaktirmak gerekir.

Iciniz rahat olsun eşinize güvenin . Bu siğil hamilelikte bazı kadınlar da çıkıyor . Bende de vardı. Rahim büyümeye başlıyor onun etkisiyle oluyor diye biliyorum . Hala da duruyor benim küçük bişey. Büyümüyor . Kanamıyor . 3 senedir de kocama falan bulaşmadı .

Peki hamileliktemi vardi??normal dogummu yaptiniz?

Luten yardimci olun bende normal dogum istiyorum.bende bir tane degil ama 5 tane kucuk et parcasi givi
Herhangi bir ilaç kullaniyomusunuz ? Em dogru karari doktorunuz verir . Bende bir tane var . Herhangi bir ilaç da kullanmadım . Bebeğime de geçmedi. Kizim 3 yaşına gelicek . Sığilim aynı şekilde duruyor. Şikayetim yok bir de benim . Sizin çok varmış . Büyük ihtimal doğumdan sonra yakarak alirlar

Evet fitil kullaniyorum.Yesil akintimda var malesef.

tipleme falan yapıldı mi.size benim de vardi ve normal dogum yapamadim sezaryen oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…