• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal beze yardimmm

1anne1cocuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
551
654
53
Vajina ic dudakta deri altinda yalniz elle elledigim zaman deeiyi gerdigimde sert minik minik beyaz bezecikler var her iki dudakta bu nedir bileniniz varmidir hpv virusu olabilirmi cok korktum insallah virus degildir sigil degil et beb gibi deil deri altinda gerdigim zamn meydana gelior yeni farkettim ve ic dudak rengi kararmis durumda jinekologa acmak istemiorum vajnamdan igreniyorum kendim bile bakamiyorum rengi deisti onceden tertemizdi yaa

Vajina ic dudakta deri altinda yalniz elle elledigim zaman deeiyi gerdigimde sert minik minik beyaz bezecikler var her iki dudakta bu nedir bileniniz varmidir hpv virusu olabilirmi cok korktum insallah virus degildir sigil degil et beb gibi deil deri altinda gerdigim zamn meydana gelior yeni farkettim ve ic dudak rengi kararmis durumda jinekologa acmak istemiorum vajnamdan igreniyorum kendim bile bakamiyorum rengi deisti onceden tertemizdi yaa

En iyisini doktorlar bilir ama sen ne yapsan geçiremezsin o yüzden kendini kötüde hissetsen bi doktora git derim...bende aynı şeyi yaşadım ama benim tek bir kistim vardı ara ara inip geri büyüyordu bartolin kistiydi ama siz bir kaç tane diyorsunuz bence ihmal etmeyin sağlık bu...

Canim cok fazla var derinin ustunde belli olmuyor deriyi gerdigin zaman gizukuyor gidecem cesaretimi toplayip korkuyorum M

Back