• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal batma hissi

AnesteziDeniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
184
114
103
38
Merhaba kızlar ben 24 haftalık hamileyim son 3-4 gündür vajinamda iğne batması gibi saniyelik acı oluyor uzun sürmüyor kasılma yok ama canımı sıkmaya başladı. Benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı ? yarın doktora gidecem lakin sabahı zor edicem gibi meraktan ... cevap verirseniz bir nebzede olsa içim rahatlayacak. şimdiden teşekkürler.

Merhaba kızlar ben 24 haftalık hamileyim son 3-4 gündür vajinamda iğne batması gibi saniyelik acı oluyor uzun sürmüyor kasılma yok ama canımı sıkmaya başladı. Benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı ? yarın doktora gidecem lakin sabahı zor edicem gibi meraktan ... cevap verirseniz bir nebzede olsa içim rahatlayacak. şimdiden teşekkürler.
Geçmiş olsun aynı sancı mi bilmiyorum ama ben 35,haftada öyle bi sancı yaşamıştırm ve iki cm açılma oldu dedi ebe ve hemen doktorum a gittim bir gece yattım erken doğum olacaktı. Ama belki seninki farklıdır üsutmuste olabilirsin dikkat et yaz yarin

Bendede var sanki zonklama gibi dış dudaklarda oluyor gibi mi ?

Vajina girişinde mi yoksa teninde mi o sızı? Teninde yani dış genitalde ise sivilce falan çıkacak olabilir.

saolun kızlar doktora gittim oğluşum çok sert vuruyormuş vajinama doğru bi sıkıntı çıkmadı çok şükür normal dedi doktor.

saolun kızlar doktora gittim oğluşum çok sert vuruyormuş vajinama doğru bi sıkıntı çıkmadı çok şükür normal dedi doktor.
Ben de tam bebek vuruyordur diyecektim öğrenmişsin:) Benim tosbik de pozisyon degistirince bazen oyle oluyor sormuştum dr a .

Kızlar selam ben hamile değilim ama karnım çok ağrıyor vijinada batma var sanki şişmis gibi karnım çok ağrıyor nedenini sizce ne olabilir

Merhaba, bende 25 haftalık gebeyim vajina icinde acı hissediyorum nasi tarif etsem sanki tırnak batiomus gibi bi acı ve cok hafif yanma bu akşam idrar tahlili yaptiricam ama korkuyorum kötü bisey olabilir mi diye 😥sürekli bi zonklama agrisi gibi çünkü.Akintida artış ya da değişik renkli bi akintida yok nedendir acaba🤷🏼‍♀️

Merhaba, bende 25 haftalık gebeyim vajina icinde acı hissediyorum nasi tarif etsem sanki tırnak batiomus gibi bi acı ve cok hafif yanma bu akşam idrar tahlili yaptiricam ama korkuyorum kötü bisey olabilir mi diye 😥sürekli bi zonklama agrisi gibi çünkü.Akintida artış ya da değişik renkli bi akintida yok nedendir acaba🤷🏼‍♀️
Ben psikolojikmen hamileyim 3 aydır😅ve içimdeki bu his gitmiyor, bendede batma var şuan bunu araştırırken okudum yazınızı, kilo aldım ve dikkat etmeye çalışıyorum ama engelleyemiyorum kendimi, 3 aydır 3 kilo aldım ve nefes alamıyorum sanki, normaldede çıktığım bir kilo aslında ama karnım kocaman oldu ve uzanırken nefes alıp verirken zorlanıyorum😊bu arada eşim yok yanımda hamile olmam imkansız adet oluyorum düzenli, ama diyorum ya psikolojikmen hamileyim ben😅😅sizin batma hissi neden oluyormuş sonucunu almışsınızdır sanırım

Valla bilmiyorum ama bende de batma oluyodünden beri karnım agriyo 9 gün var adetime kan verdim bilmiyorum belim kirilicak gibi gazım çok vr ama bilmiom

Ben psikolojikmen hamileyim 3 aydır😅ve içimdeki bu his gitmiyor, bendede batma var şuan bunu araştırırken okudum yazınızı, kilo aldım ve dikkat etmeye çalışıyorum ama engelleyemiyorum kendimi, 3 aydır 3 kilo aldım ve nefes alamıyorum sanki, normaldede çıktığım bir kilo aslında ama karnım kocaman oldu ve uzanırken nefes alıp verirken zorlanıyorum😊bu arada eşim yok yanımda hamile olmam imkansız adet oluyorum düzenli, ama diyorum ya psikolojikmen hamileyim ben😅😅sizin batma hissi neden oluyormuş sonucunu almışsınızdır
😂 önce idrarda enfeksiyon çıktı ilaç bol su derken 10 gün sonra tekrar yaptır demişti doktorum ki bugün aynı şikayetlerim hala tekrarliyordu bu seferde kum çıktı idrarda🤦🏼‍♀️geçen hafta doktor kontrolümde riskli bisey çıkmadı çok şükür bakalım tahlil sonucumu doktoruma attım nasıl bi tedavi başlayacağız kum için bilmiyorum 🤷🏼‍♀️eRken dogum riski fln yazıyor bazı yerlerde panikledim biraz açıkçası:(

Back