• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal aknt konusunda

birsey_daha_var

Hayal kurmak yok artık
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2008
102
0
96
İstanbul
merhaba bende kokusuz beyaz yumurta akı kıvamında lastik gibi uzayabilen bi sıvı oluyor ağrı yanma kaşıntı falan yok sanırım fizyolojik akıntıymış ama çok rahatsız edici... sürekli bi ıslaklık oluo ve nedenini falan bilmiyorum:1no2: geçer mi geçmez mi, normal mi yardımcı olursanız çooook sevinirim:Saruboceq:

kuzum o akıntı özellikle kanamalarından 14 gün önce oluyorsa yumurtlama akıntısıdır. o akıntılar cinsel birleşmeyi kolaylaştırıyor, spermlerin yumurtayı dölleme yolculuğunda hayatta kalmalarına yardımcı oluyor.
kısaca vücut ne olur ne olmaz diye her adet döngüsünde hazır bekliyor ki zamanı gelince seni güzel bebeciklere kavuştursun..kaydirigubbakcemile3

sen eğer çok rahatsız oluyorsan o günlerde günlük ped kullanabilirsin...

arkadaşım, o dediğin akıntı şekil itibari ile arkadaşında belirttiği gibi yumurtlama döneminde ortaya çıkan bişey,yani gebe kalmak için elverişli günlerde olur gayet normal yani,rahat olabilirsin......

merhaba bende kokusuz beyaz yumurta akı kıvamında lastik gibi uzayabilen bi sıvı oluyor ağrı yanma kaşıntı falan yok sanırım fizyolojik akıntıymış ama çok rahatsız edici... sürekli bi ıslaklık oluo ve nedenini falan bilmiyorum:1no2: geçer mi geçmez mi, normal mi yardımcı olursanız çooook sevinirim:Saruboceq:

bende de oluyordu bı ara.dr a gıttım.bısey yok normal dedıler.''zaten renklı olmadıkca ve kokusuz oldukca bır sorun yok ama ben yınede bır akıntı ornegı alıp ınceleteyım.ama sırf sen rahatla dıye yaptırıyorum bunu'' dedı dr.ve bırsey cıkmadı laboratuardanda.ama bılıyorum cok can sıkıcı bırsey:((bayan olmak zooor:(

Back