• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal akıntıya sperm iyi gelirmi?

ms2606580

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2020
28
22
3
34
3 ay öncesine kadar gebelik önleyici hap kullanıp normal ilişkiye giriyoduk, akıntım veya herhangi biseyim yoktu. hap kullanmayı bırakıp dısarı bosalma oldugundan beri bende beyaz-kremsi hafif bi akıntı olmaya başladı. doktor bakteriyel bi hastalik diyip fitil verdi gene gecmedi. her ilişkide esiminkinin ustu bembeyaz oluyo utaniyom cinsellikten soğudum.😥😥bi yerde okumustum spermin icindeki bi madde akintiya engel oluyomus diye, ne kadar dogrudur sizce

3 ay öncesine kadar gebelik önleyici hap kullanıp normal ilişkiye giriyoduk, akıntım veya herhangi biseyim yoktu. hap kullanmayı bırakıp dısarı bosalma oldugundan beri bende beyaz-kremsi hafif bi akıntı olmaya başladı. doktor bakteriyel bi hastalik diyip fitil verdi gene gecmedi. her ilişkide esiminkinin ustu bembeyaz oluyo utaniyom cinsellikten soğudum.😥😥bi yerde okumustum spermin icindeki bi madde akintiya engel oluyomus diye, ne kadar dogrudur sizce
Utanılacak hiçbirşey yok onun spermlerinden nasıl biz umursamiyosak onlarda sorun haline getirmicekler. O akintinin olmasida çok normal ovulasyon yumurtlama dönemlerinde olduğumuzda bu gayet normal yani sıkıntı yapma canım.

Bu beyaz akıntı fazla zevk alındığında oluyor. Her zamanda olmuyor. Sizinki nasıl tabi bilmiyorum. Normal bence

pek mantikli gelmedi bana teoriniz.
benim de ileri derece enfeksiyon problemim vardi ama o sekilde beyazlik hic gormedim. demek sizin daha ileri. bence bir an once tedavisine bakin. fitil ve kremler ise yaramiyor. buradaki dogal yontem konularini okuyun.

Bacım bizim her birlikteliğimzde oluyor o. Enfeksiyon için düzenli idrar testi veriyorum. Bir sorun çıkmadı. Bence boşuna takılıyorsun. Yukarıda bir arkadaş da demiş zevk alındığı zaman oluyor bence o akıntı. Üstelik vajina çevresinde biriken bir sıvı o. Haliyle penis hareketlerinden dolayı dışarı çıkması ya da peniste birikmesi çok normal değil mi? Peçete tut yanında. İlişki bitince sil. Nedir yani

zevk alindigindaki sıvı akışkan ve seffaf, daha önceleri zevk aldigimda hep boyle geliyodu. ne zaman eşim boşalmayı bıraktı koyu ve krem rengi gelmeye başladı. bunla alakasi varmi bilmiyorum ama sizlerin bosalsada eşi gelmeye devam ediyomu kremsi akıntı

Bacım bizim her birlikteliğimzde oluyor o. Enfeksiyon için düzenli idrar testi veriyorum. Bir sorun çıkmadı. Bence boşuna takılıyorsun. Yukarıda bir arkadaş da demiş zevk alındığı zaman oluyor bence o akıntı. Üstelik vajina çevresinde biriken bir sıvı o. Haliyle penis hareketlerinden dolayı dışarı çıkması ya da peniste birikmesi çok normal değil mi? Peçete tut yanında. İlişki bitince sil. Nedir yani
bence konu sahibi baska bir beyaz akintidan bahsediyor. enfeksiyon sebepli. dr da demis zaten. normal zamanda da geliyor sadece iliski de esine de bulasiyormus. utaniyormus. ben de tecrube etmistim. rahim icine bakiyor dr lar acip ve oradan ornek aliyorlar. idrarla alakasi yok. idrarla alakasi olan idrar yollari enfeksiyonudur.

beyaz ve kremsi bende enfeksiyon oldugunda oluyor. birliktelikle alakasi yok onun. birliktelik oldugunda esin iceriden disari tasimis oluyor onu sadece. ms2606580 ms2606580

zevk alindigindaki sıvı akışkan ve seffaf, daha önceleri zevk aldigimda hep boyle geliyodu. ne zaman eşim boşalmayı bıraktı koyu ve krem rengi gelmeye başladı. bunla alakasi varmi bilmiyorum ama sizlerin bosalsada eşi gelmeye devam ediyomu kremsi akıntı
Yok o an oluyor sadece. Sonra gelmiyor. Krem rengi değil beyaz benim. Sizin farklı bı durum sanırım

baktterıyel dedıgı durum bende ılk masturbasyon yaptıgım zamandan sımdı esımle seks yaptıgım zamana kadar devam edıyor zevk sıvısı az mıktarda kremsı bır sıvı yanı dogru anladıysam

Back
X