vajinal akıntıya bitkisel çözüm önersi lütfen kızlar=(

accounter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
688
635
208
Kızlar bn yaklaşık 1 yıldır evliyim artık bebek düşünüyoruz fakat vajinal akıntım bir türlü geçmedi. 2 farklı dr a gittim antibiyotik ve fitil kullandım ama bitince tekrarlıyor .ilişki sırasında da yanma ve agrı oluyor.maydonoz kürü önerdiler bir de onu deniycem.Tavsiyelerinize ihtiyacım var=((

Doktor eşinize de hap vermediyse tekrarlar mantar. Ondan size tekrar bulaşır çünkü. Beraberce tedavi olmanız lazım

doktora tekrar gittim antibiyotik verdi akıntının rengi yeşile dönerse eşimle gitmem gerekiyormuş. bir de bu ilacı deniyeyim önemli bir sorun yokmuş.

Ma
doktora tekrar gittim antibiyotik verdi akıntının rengi yeşile dönerse eşimle gitmem gerekiyormuş. bir de bu ilacı deniyeyim önemli bir sorun yokmuş.
maydanozu bende deneyen gördüm,işe yarıyormuş bi dene bence cnm.

bir kaç içtim daha sonra ara vermek gerekiyormuş. inşallah işe yarar

yok canm ya ben ölesini hiç duymadım kaynatıp suyunu içsen daha iyi. bencede sogan kürü maydonosdan daha etkili:)

Valla ben hiç denemedim sadece onun yaptığına şahit oldum bütün iltihabı çekip attığını söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…