How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Vajinal Akıntısı olupta bu durumdan rahatsız olan kızlarr koşunnn

emelce89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
74
4
98
Samsun
Kızlar Merhaba ;

Yıllardır bu sorunla ugrasıyorum.Bi dünya fitil hap vs verdi dr gecen. kullan gel bakalım dedi sonuç 0. Bu sorunu çözen varmı?

Değişik boyutlarda olmadığı sürece kadınlar da günlük akıntıların görülmesinin normal olduğunu söylemişti daha önce gittiğim bir doktor. %100 engellenemiyor yani.

bende doktora gitmiştim normal her kadında var bu dedi.
hap vermişti bide 1 hafta hapı kullandım bir damla bile gelmedi hap bitince başladı .
çaresi yok sanırım bunun ya:26:

kokusuz ve hastalığınız devam etmediği sürece kıvamsızsa sorun olmuyormuş renksiz olmalıymış böyleyse bence cok takılmamalısın benimde aşırı var günlük pedide hiç sevmiyorum

Kokusuz evet ama kıvamlı ve çok koyu renkli maaleseff:( uff

Canım peki dr'un yorumu ne oldu?
İltihap falan olduğundan bahsetti mi?
Ben iltihaptan dolayı akıntı sorunu yaşamıştım...
Bit fitil ve bir antibiyotik kullandım ve kesildi akıntım...

mantar olmuş olabilirsiniz isterseniz başka bir doktora daha görünün.ya da vajinal akıntılar için bitkisel kürler var onları da deneyebilirsiniz ama en azından akıntının nedenini bilmek ve ona göre tedavi olmak için doktora görünmek şart.bu konuda ben de çok rahatsızım İbrahim Saraçoğlunun soğan kürü var onu denemeyi düşünüyorum,bir rahtasızlığımız varsa ilaç yerine içten tedavi için bitkisel kürleri tercih ediyorum.soğan kürünü bu amaçla kullanıp faydasını gören var mı acaba:26:

Back