• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal akıntılar:((

hazan77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
333
0
26
İstanbul
merhaba kızlarr..bende son 1aydr beyaz bı akıntı geliyo anlayamadım neden boyle olduğunu günlük ped kullanıyorum koku yapmaması ıcın.kullanmadığım zamnlarda gerckten koku oluyor ve bende bundan aşırı derecede rahatsız oluyorum:( sevgilimin arkadslarımn yanında çok rahatsız hıssedıyorum kendimi.gerçi bol parfm ve vudut bakımıma asırı derecede dıkat eden bırı olmama rağmen bı durum huzursuz olmama yetiyor inanın kızlar:(( sizce ne yapabilirm.varmı bu tur sorun yaşayanlar..

merhaba kızlarr..bende son 1aydr beyaz bı akıntı geliyo anlayamadım neden boyle olduğunu günlük ped kullanıyorum koku yapmaması ıcın.kullanmadığım zamnlarda gerckten koku oluyor ve bende bundan aşırı derecede rahatsız oluyorum:( sevgilimin arkadslarımn yanında çok rahatsız hıssedıyorum kendimi.gerçi bol parfm ve vudut bakımıma asırı derecede dıkat eden bırı olmama rağmen bı durum huzursuz olmama yetiyor inanın kızlar:(( sizce ne yapabilirm.varmı bu tur sorun yaşayanlar..

bilgi verebilecek yorumlarnı paylaşabilcek kimse yokmu?? haydı kızlarr gerckten bilgilernze ihtycm var ama..!

bence bi doktora başvur canım bekarsın sanırım fitil falan vermez sana ilaç verir sadece sanırım
ama bi doktora görün derim

Ben bunların idrar yollarında iltihaplanma belirtileri olduğunu okumuştum... Doktora gidin bir an önce ilerlemesin :50::50::50:

bence bi doktora başvur canım bekarsın sanırım fitil falan vermez sana ilaç verir sadece sanırım
ama bi doktora görün derim

evet bekarım tatlımm ve ınan bu durum benım canımı çok sıkıyo iiye korktum şimdii yaaa:(( ya daha kotu bır durum olursa:50:

İdrar tahlili yapıyorlar canım.:34:

Aynı sorun bende de vardı tahlil yaptırdım,iltihap varmış.

Bi ilaç verdi,bol bol da su iç dedi.

Bi de ben çok sık çıkıyordum tuvalete.:1:

İdrar tahlili yapıyorlar canım.:34:

Aynı sorun bende de vardı tahlil yaptırdım,iltihap varmış.

Bi ilaç verdi,bol bol da su iç dedi.

Bi de ben çok sık çıkıyordum tuvalete.:1:

aynen canım bende 1aydır çok sık tuvalete cıkıyorum..çok su içiyorum zaten normalde de 2.5ltre ıcıyorum gunde..tamam ozman gidip randevu alayım ben bakalım bi an önce halledeyım :((((( of yaa moralım bozuluo boyle seylerde..

enfeksiyon olabilir, mantar olabilir...doktora gidin bence, ilerlemesin...

Back