• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal akıntı

Merhaba arkadaşlar benim aylardır geçmeyen kaşıntı yanma olmayan bazen sümüksü bazen daha sıvı olan ekşi kokulu beyazımsı akıntım var 7 doktor a gittim farklı hap krem fitil kullandım ama geçmiyor evliyim de bu durum cinsel ilişkimizi de olumsuz etkiliyor kafayı yiycem kendimden tiksindim artık sizlerden varsa tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum

Merhaba ayni sorun bendede var hatta bi kac doktor gezdim bazen sarimsi bazen kati beyaz akinti evliyim iliskide cok sikinti psikoloji etkileniyor artik o derece rahimde yara vardi bende yakildi su anda 2 ay oldu ilk haftalar cok kuruydum ne akinti ne bisey simdi yine bastaki gibi sikayetlerim basladi bakalim doktora gidicem haftaya kontrolum var

Benden de doktor smear testi istedi rahimde yara olabilir bundan dolayıda sürekli enfeksiyona neden olup akıntı yapıyordur dedi ilk smear da Lsıl çıktı biyopsi yapıldı bazı yerlerde hasar var hpv tip 31 ve 58 çıktı doktor sonuçlara bakıp takipte kalın dedi sadece bu durum yaraya girmiyormuş sanırım yaşam ve ilişki kalitemiz baya düştü ve ciddi sorun olmaya başladı carede tam bulamadım hala nasıl olacak bilmiyorum birsürü doktor gezdim çözüm bulamadılar

Muhtemelen vulvar vestibulit ya da vulvodinisiniz.... arkadaşlar geçmeyen mantar diye bişey yok.... eğer şeker hastası değilseniz.... Süleyman Engin akhan yardımcı olacaktır ....ben 20 doktor gezip buldum doktorumu şükür ....
çok fazla yazmışsınız. reklam mı anlamadım?

İç çamaşırı tercihiniz %100 pamuk olsun
Ütüyü de Çok Yüksek ayarda yapın

çok fazla yazmışsınız. reklam mı anlamadım?
Ve ayrıca şunu da söyleyeyim adam hasta bakmaktan,ameliyat yapmaktan bıkan bi adam ... ayrıca beni de Bakırköy eğitim araştırma hastanesinden yönlendirdiler herkes tanıyormuş ,anlayacağınız; adamın reklama ihtiyacı yok !

Benden de doktor smear testi istedi rahimde yara olabilir bundan dolayıda sürekli enfeksiyona neden olup akıntı yapıyordur dedi ilk smear da Lsıl çıktı biyopsi yapıldı bazı yerlerde hasar var hpv tip 31 ve 58 çıktı doktor sonuçlara bakıp takipte kalın dedi sadece bu durum yaraya girmiyormuş sanırım yaşam ve ilişki kalitemiz baya düştü ve ciddi sorun olmaya başladı carede tam bulamadım hala nasıl olacak bilmiyorum birsürü doktor gezdim çözüm bulamadılar
[/QUOTE
İyi bir mikrobiyoloğa gidin belki enfeksiyonunuz vardır ,antibiyotiksiz gidin ama 6 gün kullanmamış olun ... bi de hemen eken mikrobiyolog olsun bu saçma labaratuvarlarda ben de gitmiştim pcr taramasına hiçbişey çıkmamıştı

Merhaba ayni sorun bendede var hatta bi kac doktor gezdim bazen sarimsi bazen kati beyaz akinti evliyim iliskide cok sikinti psikoloji etkileniyor artik o derece rahimde yara vardi bende yakildi su anda 2 ay oldu ilk haftalar cok kuruydum ne akinti ne bisey simdi yine bastaki gibi sikayetlerim basladi bakalim doktora gidicem haftaya kontrolum var
Lütfen bence iyi bir mikrobiyoloğa gidin ,bence yanıt orda olabilir ... kadın doğumların çoğu insanı çıldırtıyor geçiştiriyor

Back
X