• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajınal akıntı

hacer meyra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
9
3
1
40
arkadaşlar bende beyaz renk akıntı var ocak ayından berı geçen sene.... kadındoğum muayenemde rahım agzı yarası çıktı fitik kuıllandım smear alındı smear temiz çıktı yara yakıldı ve 2 ay sonra gynoflor fitil ve yara kremi kullandım 2 ay sonra yaram kapanmıştı.... ama akıntı geçmedi tekrar gittim mantar olabilir die ilaç kullandım geçmedi en son kültür vermiştim kültürdede bişe çıkmadı.....sonrasında bana kendi haline bırak oranın florası geç toparlar dediler...bende bıraktım 1 yıldırda devam edior....

arkadaşlar bende beyaz renk akıntı var ocak ayından berı geçen sene.... kadındoğum muayenemde rahım agzı yarası çıktı fitik kuıllandım smear alındı smear temiz çıktı yara yakıldı ve 2 ay sonra gynoflor fitil ve yara kremi kullandım 2 ay sonra yaram kapanmıştı.... ama akıntı geçmedi tekrar gittim mantar olabilir die ilaç kullandım geçmedi en son kültür vermiştim kültürdede bişe çıkmadı.....sonrasında bana kendi haline bırak oranın florası geç toparlar dediler...bende bıraktım 1 yıldırda devam edior....
Hpv taraması da yaptırın bence ne olur ne olmaz. Yaranız da varmış, geçmiş. Probiyotik tüketin bir de bol bol. Su tüketin. Şeker ve karbonhidrattan uzak durun

3 doktora gittimm gereken yapılmış dediler doç e kadar hatta ..smear alındı daha yara tesbit edildiğinde alındı o ona göre tedavi yapıldı

bi tane probiyotik tablet ağızdanda kullandım....bi kutu ...şu an hamileyim zten 3 haftaya doğumum var hamileliktede kullandım probiyotik

Back