H hirosko Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Şubat 2021 144 65 13 26 20 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi hirosko #1 Kızlar vajinal akıntım gün içerisinde yok denecek kadar az arada bir az bişey geliyo doktora yumurtalıklarımı gösterdim hiç bi sorun yon dedi
Kızlar vajinal akıntım gün içerisinde yok denecek kadar az arada bir az bişey geliyo doktora yumurtalıklarımı gösterdim hiç bi sorun yon dedi
Advil_ Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Ocak 2021 2.726 5.898 108 20 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi hirosko #2 hirosko .!.: Kızlar vajinal akıntım gün içerisinde yok denecek kadar az arada bir az bişey geliyo doktora yumurtalıklarımı gösterdim hiç bi sorun yon dedi Genişletmek için tıkla... Bnmde reglime yakın bi kaç gün az az gelir. Benimde olmuyor pek
hirosko .!.: Kızlar vajinal akıntım gün içerisinde yok denecek kadar az arada bir az bişey geliyo doktora yumurtalıklarımı gösterdim hiç bi sorun yon dedi Genişletmek için tıkla... Bnmde reglime yakın bi kaç gün az az gelir. Benimde olmuyor pek
H hirosko Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Şubat 2021 144 65 13 26 20 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi hirosko #3 Gumusservi-rayiha .!.: Bnmde reglime yakın bi kaç gün az az gelir. Benimde olmuyor pek Genişletmek için tıkla... Öyle mi biraz rahatladım korktum ya acaba hormonlarda mı bi sıkıntı var dedim
Gumusservi-rayiha .!.: Bnmde reglime yakın bi kaç gün az az gelir. Benimde olmuyor pek Genişletmek için tıkla... Öyle mi biraz rahatladım korktum ya acaba hormonlarda mı bi sıkıntı var dedim
Advil_ Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Ocak 2021 2.726 5.898 108 20 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi hirosko #4 hirosko .!.: Öyle mi biraz rahatladım korktum ya acaba hormonlarda mı bi sıkıntı var dedim Genişletmek için tıkla... Bn doktora gitmedim ama bu ay gidip genel muayene olmayı düşünüyorum. Görünürde bi şikayetim yok ama reglim adet miktarı herşey yolunda gözüküyor. Hormon testi de yaptırın reglinizin 2. Veya 3. Günü
hirosko .!.: Öyle mi biraz rahatladım korktum ya acaba hormonlarda mı bi sıkıntı var dedim Genişletmek için tıkla... Bn doktora gitmedim ama bu ay gidip genel muayene olmayı düşünüyorum. Görünürde bi şikayetim yok ama reglim adet miktarı herşey yolunda gözüküyor. Hormon testi de yaptırın reglinizin 2. Veya 3. Günü
Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.909 17.544 498 20 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi hirosko #5 Normal bence ya anormal bi durum gibi gelmedi
H hirosko Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Şubat 2021 144 65 13 26 20 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi hirosko #6 i006 .!.: Normal bence ya anormal bi durum gibi gelmedi Genişletmek için tıkla... Bu kadar az olması normal mi
i006 .!.: Normal bence ya anormal bi durum gibi gelmedi Genişletmek için tıkla... Bu kadar az olması normal mi